Újabb drámai halál a 3-ason - Fotók

Publikálás dátuma
2018.04.24. 12:57
MTI Fotó: Vajda János
A helyszínen életét vesztette egy férfi abban a közúti balesetben, amely kedd délelőtt történt a 3-as számú főúton, az arnóti körforgalom közelében - közölte a Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Rendőr-főkapitányság szóvivője az MTI-vel.

A személygépkocsi egyelőre ismeretlen okból áttért a szemközti forgalmi sávba, ahol összeütközött egy teherautóval. Az autó vezetője olyan súlyos sérüléseket szenvedett, hogy a helyszínen meghalt. A helyszínelés és a műszaki mentés idejére a főút érintett szakaszát a rendőrség teljes szélességében lezárta, a forgalmat elterelték.

lásd még: Egy középkorú asszony halt meg a 3-as főúton (fotó)

Szerző

Szerdán kezdődik a bőnyi rendőrgyilkosság büntetőperének tárgyalása

Publikálás dátuma
2018.04.24. 12:04
Forrás: TEK-videó az elfogásról
Szerdán megkezdődik és csütörtökön is folytatódik a bőnyi rendőrgyilkossággal vádolt Győrkös István büntetőperének tárgyalása a Szombathelyi Törvényszéken - informál az MTI.

A férfit emberöléssel és lőfegyverrel való visszaéléssel vádolja az ügyészség. A vád szerint 2016. október 26-án Győrkös István bőnyi lakásán gépkarabélyból rálőtt a nála engedély nélkül tartott fegyverek és lőszerek miatt házkutatást tartó rendőrökre. Halálosan megsebesítette az egyik intézkedő rendőrtisztet, akit a fején értek a lövések, és azonnal belehalt sérüléseibe. A rendőrök viszonozták a tüzet, a támadó is megsérült. 

Az emberölési ügyet azért tárgyalják a Szombathelyi Törvényszéken, mert a Győri Ítélőtábla "hozzátartozói viszony" miatt kizárta az eredetileg illetékes Győri Törvényszéket, mivel a nyomozás során eljáró rendőr alezredes felesége a törvényszék elnökének hozzátartozója.

A szerdán kezdődő és csütörtökön folytatódó nyilvános bírósági tárgyalás - amelyen a vádlott és tanúk meghallgatását tervezi a bíróság - várhatóan szigorú biztonsági intézkedések és nagy médiaérdeklődés közepette zajlik majd.

A TEK felvétele a férfi elfogásáról: 

Szerző

Süllyedni kezdett a lángoló kisteherautó

Publikálás dátuma
2018.04.24. 11:57
Illusztráció: Shutterstock

Kigyulladt egy kisteherautó motortere Szennán, írja a Katasztrófavédelem. A Kaposvárhoz közeli településen a Rákóczi Ferenc utcában történt a tűzeset.

A kisteherautót a kaposvári hivatásos tűzoltók eloltották, de a jármű alatt megsüllyedt a talaj, ezért az egység jelenleg a műszaki mentési munkálatokat végzi.

Szerző
Témák
tűzeset Szenna