Újszülött gyerekével tűnt el egy nő

Publikálás dátuma
2018.05.07. 16:15
Ezt a nőt és újszülött gyermekét keresik a csongrádi rendőrök. Forrás: police.hu
A középkorú nő a helyi kórházból vitte el a babát, a rendőrség fényképes körözést adott ki ellene.

A lakosság segítségét is kérik a csongrádi rendőrök Szuromi Ágnes és újszülött gyerekének megtalálásához. A 44 éves csanyteleki nő vasárnap reggel, a csecsemővel hagyta el a szentesi kórházat, majd ismeretlen helyre távozott – azóta sem adott életjelet magáról.

Szuromi Ágnes 165 centiméter magas, normál testalkatú, haja szőkésbarna, vállig érő. Távozásakor fekete feliratos pólót és kockás nadrágot viselt.  

Ezt a nőt és újszülött gyermekét keresik a csongrádi rendőrök. Forrás: police.hu

Ezt a nőt és újszülött gyermekét keresik a csongrádi rendőrök. Forrás: police.hu

A rendőrség kéri, hogy aki tud a képen látható nő és gyermeke hollétéről, jelentkezzen személyesen a Csongrádi Rendőrkapitányságon (6641 Csongrád, Pacsirta utca 1-5.).

Az önkéntes bejelentő telefonon is segíthet a 06-62-562-400-as számon, az ingyenesen hívható 06-80-555-111-es „Telefontanú” zöldszámán, valamint a 107-es vagy a 112-es központi segélyhívó telefonszámok valamelyikén.​

Szerző

80 embert menekítettek ki a debreceni gyógyszergyárból

Publikálás dátuma
2018.05.07. 13:21
A debreceni gyógyszergyár épülete. Illusztráció: Google StreetView

Elfüstölt egy számítógép hétfő délelőtt a debreceni Pallagi úton üzemelő gyógyszergyár egyik épületében - írja a katasztrofavedelem.hu. A tűzjelző riasztására az épületben dolgozó nyolcvan embert kimenekítették.

A helyszínre három járművel érkeztek ki a város hivatásos tűzoltói és a gyógyszergyár létesítményi tűzoltói, akik átvizsgálták és átszellőztették az épületet. Elsődleges információink szerint az eset során senki nem sérült meg.

Szerző

Leforrázta kollégáit egy pultos - Fogyatékossá tett egy asszonyt

Publikálás dátuma
2018.05.07. 13:19
Illusztráció - Fotó: Kállai Márton
Vádat emelt a Fővárosi Főügyészség egy férfi ellen, aki 2014-ben az V. kerületi Vörösmarty téri karácsonyi vásáron ittasan forralt bort borított három kollégájára - közölte a fővárosi főügyész az MTI-vel hétfőn.

A férfi pohárleszedőként dolgozott, hajnalban már ittas állapotban volt, és fogyasztani akart az üzlethelyiség konyhájában lévő italokból.  A pultvezető ezt nem engedte meg, ezért indulatosan kiabálni kezdett vele. A pénztárosként dolgozó férfi közéjük lépett, de a vádlott őt ütlegelni kezdte. A veszekedést és dulakodást látva az egyik pultos nő is hozzájuk sietett, és pultvezető kolléganőjével közösen megpróbálták szétválasztani a férfiakat, de eközben mindketten elestek.

A vádlott ekkor a tűzhelyről lerántotta az egyik 90 liter űrtartalmú, forralt borral csaknem teli fazekat, és annak tartalmát a földön fekvő két nőre, valamint a közvetlenül mellettük álló férfira borította.

A közlemény szerint az egyik nő maradandó fogyatékosságot és súlyos egészségromlást okozó égési sérüléseket szenvedett. Kolléganőjének mellkasa és mindkét lába, a férfinak a keze égett meg. A Fővárosi Főügyészség a férfi ellen három rendbeli életveszélyt okozó testi sértés bűntettének kísérlete miatt nyújtott be vádiratot az illetékes bíróságra.

Szerző