Zebrán gázolt gyereket egy kisteherautó

Publikálás dátuma
2018.05.07. 18:55
A baleset helyszíne. Illusztráció: Google StreetView
Egy kisteherautó elütött egy kijelölt gyalogos-átkelőhelyen közlekedő gyereket, majd - az elsődleges információk alapján - a jármű nekiütközött egy a szemközti sávban álló személyautónak - írja a police.hu. A baleset hétfő délután a budakalászi HÉV-megállónál történt.

Személyi sérüléssel járó közúti közlekedési baleset történt május 7-én, délután fél 4-kor Budakalászon, a Pomázi úton, a HÉV-megálló mellett. A baleset során a gyermek súlyos sérülést szenvedett, a gépkocsiban tartózkodók nem sérültek.

Jelenleg a rendőrök váltakozó irányban engedik a forgalmat, azonban a szemle és a műszaki mentés ideje alatt várhatóan teljes útlezárásra kell számítani. Kerülni a környező utcákban lehet.

Szerző

Ütközött, majd mentőst vert a sofőr

Publikálás dátuma
2018.05.07. 18:46
Gázpisztoly az üvegtörmelékkel borított autóülésen. Fotó: Police.hu
A zavart gyorshajtó több autót és egy ház kapuját is összetörte, kocsijában fegyvert találtak.

Komoly bűnlajstromot hozott össze magának az férfi, akit vasárnap délután, a mohácsi Felső Dunasor utcában fogtak el a rendőrök. A gyanúsított előzés közben csúszott meg kocsijával, és előbb egy vele azonos irányban haladó autóval, majd egy út szélén parkoló járművel is ütközött – végül, egy ház kapuját kidöntve állt meg.

A sorozatos karambol miatt riasztották a tűzoltókat, akik kiemelték autójából a könnyebben sérült férfit: ő azonban zavartan és ellenségesen viselkedett, megütötte az őt vizsgáló mentőtisztet is, akinek szintén kisebb sérülést okozott.

A drogtól kába férfi egy kaput is kidöntött. Forrás: police.hu

A drogtól kába férfi egy kaput is kidöntött. Forrás: police.hu

Az időközben kiérkező rendőrök aztán egy gázpisztolyt találtak a gyanúsított összetört autójában, és a gyorsteszt során kiderült az is, hogy a sofőr drog hatása alatt vezetett.

A férfi így háromszoros gyanúsítottá vált: közfeladatot ellátó személy elleni erőszak, járművezetés bódult állapotban, valamint lőszerrel vagy lőszerrel való visszaélés gyanújával is nyomoznak ellene. Jelenleg őrizetben tartják, ám hamarosan előzetes letartóztatásba kerülhet- derül ki a police.hu közleményéből.

Szerző

Újszülött gyerekével tűnt el egy nő

Publikálás dátuma
2018.05.07. 16:15
Ezt a nőt és újszülött gyermekét keresik a csongrádi rendőrök. Forrás: police.hu
A középkorú nő a helyi kórházból vitte el a babát, a rendőrség fényképes körözést adott ki ellene.

A lakosság segítségét is kérik a csongrádi rendőrök Szuromi Ágnes és újszülött gyerekének megtalálásához. A 44 éves csanyteleki nő vasárnap reggel, a csecsemővel hagyta el a szentesi kórházat, majd ismeretlen helyre távozott – azóta sem adott életjelet magáról.

Szuromi Ágnes 165 centiméter magas, normál testalkatú, haja szőkésbarna, vállig érő. Távozásakor fekete feliratos pólót és kockás nadrágot viselt.  

Ezt a nőt és újszülött gyermekét keresik a csongrádi rendőrök. Forrás: police.hu

Ezt a nőt és újszülött gyermekét keresik a csongrádi rendőrök. Forrás: police.hu

A rendőrség kéri, hogy aki tud a képen látható nő és gyermeke hollétéről, jelentkezzen személyesen a Csongrádi Rendőrkapitányságon (6641 Csongrád, Pacsirta utca 1-5.).

Az önkéntes bejelentő telefonon is segíthet a 06-62-562-400-as számon, az ingyenesen hívható 06-80-555-111-es „Telefontanú” zöldszámán, valamint a 107-es vagy a 112-es központi segélyhívó telefonszámok valamelyikén.​

Szerző