Az eladó orra előtt ürítette ki a kasszát ez az elegáns férfi

A kíváncsi, jól öltözött idegen a magyar bankjegyekről érdeklődött, előadás közben egy köteget zsebre tett belőlük.

Trükkös tolvajt keres az Érdi Rendőrkapitányság: a jól öltözött ismeretlen kamerák előtt fosztotta ki egy helyi üzlet kasszáját megtévesztve a gyanútlan előadónőt.

Az eset tavaly december 16-án történt, a kamerafelvételen is követhető, ahogy a gyanúsított beszélgetni kezd az eladóval, és felvilágosítást kér tőle a magyar bankjegyekről. A feltűnően kíváncsi férfi többször bele is nyúlt a kasszába, hogy szemügyre vegyen egy-egy bankjegyet, kezében tartotta a pénzt, majd a nő figyelmét elterelve nagyobb összeget tüntetett el a pénztárgépből.

A rendőrkapitányság kéri, hogy aki felismeri a lopás gyanúsítottját, tud hollétéről, az  jelentkezzen személyesen náluk, vagy hívja a 06-23/365-041 telefonszámot.

A bejelentő névtelensége megőrzése mellett is segíthet az ingyenesen hívható 06-80/555-111 „Telefontanú” zöldszámán, továbbá a 107 vagy a 112 központi segélyhívó telefonszámok valamelyikén - tudatja a police.hu.

Szerző
2018.05.10 11:28

Két halottat találtak egy lángoló családi házban Nemespátrón

Publikálás dátuma
2019.01.15 22:01
Képünk illusztráció
Fotó: AFP/ Massoud Hossaini
A tűzoltók egy gázpalackot is kihoztak az égő épületből, a lakókat már nem lehetett megmenteni.
Családi ház égett kedden este a Zala megyei Nemespátrón, a Fő utcában: a helyszínre riasztott tűzoltók oltás közben két holttestet találtak az épületben – írja közleményében a megyei katasztrófavédelem.
Mint írják, a konyha és az egyik szoba égett. A nagykanizsai hivatásos és a csurgói önkormányzati tűzoltók elfojtották a lángokat, és egy gázpalackot is kihoztak a tűzből, megakadályozva a robbanást. 
2019.01.15 22:01

Lezuhant és meghalt egy munkás egy szombathelyi építkezésen

Publikálás dátuma
2019.01.15 17:16
Fotó: Tóth Gergő
Fotó: /
Lezuhant egy munkás egy szombathelyi építkezésen kedd délután, az 54 éves vasvári férfi a helyszínen belehalt sérüléseibe - közölte a rendőrség az állami hírügynökséggel.
Az eset körülményeit foglalkozás körében elkövetett, halált okozó gondatlan veszélyeztetés vétség gyanúja miatt vizsgálják. A baleset a vaol.hu hírportál beszámolója szerint a Szent László király utcában egy vívócsarnok építése közben történt. A férfi állítólag egy gerendát akart ledobni, mielőtt a 8-10 méteres magasságból lezuhant. Életéért hosszú ideig küzdöttek a mentők, de nem jártak sikerrel.
Szerző
2019.01.15 17:16