Életveszélyesen sérült a betegszállítóval ütköző autó sofőrje - Fotók

Publikálás dátuma
2018.05.10. 23:24
MTI Fotók: Mihádák Zoltán
Négyen sérültek meg csütörtök este az 51-es úton Dunaharaszti és Taksony között, ahol egy betegszállító furgon és egy személyautó ütközött össze - tájékoztatta a Pest Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság szóvivője az MTI-t.

Csámpai Attila elmondta, a furgonban három beteg volt, mindhárman könnyebben megsérültek az ütközésnél.

A személyautó sofőrjét feszítővágóval szabadították ki a roncsból a tűzoltók, súlyos, életveszélyes sérülésekkel vitték kórházba.

A baleset a főút 20-as kilométerénél történt.

Az első információk arról szóltak, hogy a betegszállító furgonban egy beteg sérült meg, az autó vezetőjének sérülése pedig súlyos.

Szerző

A helyszínen belehalt sérüléseibe egy idős férfi a 11-esen

Az Esztergom és Tát közötti balesetben egy kerékpáros életét vesztette - írja a rendőrség honlapján.

Halálos kimenetelű közúti közlekedési baleset történt 2018. május 10-én délután a 11-es számú főúton Esztergom és Tát között. Eddig tisztázatlan okból a 69-es kilométerszelvényben egy Mazda típusú személygépkocsi elütött egy vele azonos irányban – Tátról, Esztergom felé – közlekedő kerékpárost. A kerékpárt vezető 74 éves férfi olyan súlyosan sérült, hogy a helyszínen életét vesztette.

A rendőrök az érintett útszakaszt a baleset helyszínelésének idejére teljes szélességében lezárták. 

Szerző

Halálos baleset az 1-esen Tatabányánál - Fotók

Publikálás dátuma
2018.05.10. 14:54
Fotók: police.hu

Egymásba rohant egy személygépkocsi és egy trélert vontató kisbusz Tatabánya határában, az 1-es főút Tarjáni úti kereszteződésnél, a személyautó egyik utasa a helyszínen életét veszítette - közölte az Országos Katasztrófavédelmi Főigazgatóság. A szervezet tájékoztatása szerint a másik sérültet a mentők kórházba vitték, a forgalom egy sávon halad.(MTI)Szerző
Frissítve: 2018.05.10. 17:32