Maszkban járt a betörő

Publikálás dátuma
2018.05.27. 11:28
FOTÓ: police.hu
A debreceni nyomozók vádemelést javasolnak azzal a 35 éves férfival szemben, aki a megalapozott gyanú szerint országszerte követett el bűncselekményeket - írja a police.hu.

A rendőrség 27 rendbeli lopás bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytatott nyomozást egy ceglédi lakossal szemben.

Egy férfi tett bejelentést arról, hogy a debreceni, Tessedik Sámuel utcai ingatlanjába betörtek és ékszereket, valamint készpénzt vittek el. Ezt követően a debreceni nyomozók igazoltattak egy férfit a betörés helyszínéhez közeli utcában, aki zavartan viselkedett és kitérő válaszokat adott a feltett kérdésekre, valamint a személyautójában talált símaszkokkal, késsel és más egyéb szerszámokkal sem tudott elszámolni. A rendőrök előállították K. Róbertet a rendőrkapitányságra, ahol gyanúsítotti kihallgatását követően bűnügyi őrizetbe vették, majd előterjesztést tettek előzetes letartóztatásának indítványozására. A 35 éves férfi beismerős vallomást tett. A Debreceni Járásbíróság az eljárás jelenlegi szakaszában elrendelte a férfi előzetes letartóztatását.

Szerző

Tragikus!Unokájával a karjában ugrott a tehervonat elé

Publikálás dátuma
2018.05.27. 10:47
FOTÓ: police.hu
A Heves megyei rendőrök emberölés gyanúja miatt indítottak eljárást.

A Hort és Csány közötti vasúti átjáróban tehervonat elé vetette magát egy asszony négyéves unokájával, mindketten meghaltak. A Heves Megyei Rendőr-főkapitányság Bűnügyi Osztálya emberölés bűntett elkövetésének gyanúja miatt indított eljárást a 49 éves horti nő ellen - írja a police.hu.

Szerző
Témák
haláleset vasút

Lövöldözés Gyálon - Egy baleset után szabadultak el az indulatok

Publikálás dátuma
2018.05.27. 00:56
MTI Fotó: Lakatos Péter
Verekedés tört ki Gyálon szombaton délután egy közlekedési balesetet követően, amelyben három személyautó ütközött - közölte András Tamás, a Pest Megyei Rendőr-főkapitányság sajtószóvivője.

A három gépjármű eddig tisztázatlan körülmények között karambolozott. Az ütközésben érintettek és azok családtagjai a helyszínen összeverekedtek, különböző eszközökkel bántalmazták egymást, többen megsérültek. 

A verekedésben résztvevő egyik személy feltehetően gumilövedékes riasztófegyverből több lövést is leadott. Mire a rendőrök kiérkeztek a bántalmazásban résztvevő személyek közül többen elhagyták a helyszínt, azonosításuk jelenleg is zajlik - mondta el a sajtószóvivő.

A Dabasi Rendőr-főkapitányság garázdaság bűntettének gyanúja miatt indított nyomozást.

Szerző
Témák
baleset Gyál