Előfizetés

Rendőrautó balesete Budapesten

Publikálás dátuma
2018.05.30. 23:48
Fotó: Shutterstock

Összeütközött egy megkülönböztető jelzéssel haladó rendőrautó és egy személygépkocsi a főváros VII. kerületében – írja a Police.hu. Két rendőr megsérült, ellátásukat a mentőszolgálat megkezdte a helyszínen.

A baleset a Rottenbiller utca és a Dembinszky utca kereszteződésében történt, a körülményeket vizsgálja a rendőrség.

Nyolc autó ütközött az M0-áson

Publikálás dátuma
2018.05.30. 20:39
Népszava fotó/Illusztráció

Nyolc autó ütközött az M0-ás autóút M3-as felé vezető oldalán Szigetszentmiklós térségében – közölte honlapján az Országos Katasztrófavédelmi Főigazgatóság (OKF). A balesethez a szigetszentmiklósi hivatásos tűzoltókat riasztották.

Az MTI-nek a Pest Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság szóvivője azt mondta, hogy a 19-es kilométernél történt a baleset, amelyben az elsődleges információk szerint egy ember sérült meg. Az útszakaszon 5-6 kilométeres torlódás alakult ki – tette hozzá Csámpai Attila.

A rendőrség később tudatta, hogy a baleseti helyszínelése és műszaki mentés véget ért, így a forgalom valamennyi sávon megindult.

Gyáli autós üldözés: három férfi előzetesbe került

Publikálás dátuma
2018.05.30. 20:30
Fotó: Police.hu

Elrendelte a bíróság annak a három férfinak az előzetes letartóztatását, akiket a Gyálon történt bántalmazás ügyében, emberölés kísérletének gyanúja miatt vettek őrizetbe – közölte a rendőrség a Police.hu oldalon.

Mint megírtuk, Gyálon szombaton délután tört ki verekedés három jármű ütközését követően, egy ember pedig feltehetően gumilövedékes riasztófegyverből lövéseket is leadott. A Blikk úgy tudja, gyanús ingatlanügyletek állhatnak a háttérben.

A rendőrség kedden tudatta, hogy kihallgattak három gyáli férfit, majd őrizetbe vették őket. További négy embert és egy fiatal fiút felfegyverkezve, csoportosan elkövetett garázdaság gyanúja miatt hallgattak ki, ők az eljárás jelenlegi szakaszában szabadlábon védekeznek.

A Pest Megyei Főügyészség közleményében azt írta, a három férfi társaival az egyik haragosukat üldözte, akit autóval leszorítottak az úttestről. Ő azért, hogy az ütközést elkerülje, az útszéli árokba hajtott. Az üldözők egy másik járművel az árokba zuhant autónak hajtottak úgy, hogy teljesen elzárták a vezető oldali ajtaját. Ezt követően a férfiak kiszálltak az autókból, és – különböző szúró- és vágóeszközökkel, illetve gumilövedékes fegyverrel – az üldözöttre támadtak.