Két év börtön a bírósági rendész megveréséért

Két év börtönre ítélt a fonyódi bíróság egy többszörösen büntetett előéletű, 39 éves férfit, aki megvert egy bírósági rendészt. A vádlott bírósági panasznapra kísérte el élettársát, és amíg párja az ügyeit intézte, a bíróság bejáratánál vigyázott a kisgyermekükre, akit a bejárat előtti terasz párkányára állított fel. Az egyik bírósági rendész megkérte, vegye le a gyereket, mert a párkány könnyen leszakadhat. A férfi bedühödött, és annyira felhergelte magát, hogy ököllel arcon vágta a rendészt, aki nyolc napon belül gyógyuló sérüléseket szenvedett.

A fonyódi ügyészség hivatalos személy elleni erőszak miatt gyorsított eljárásban állította bíróság elé a férfit, akit a váddal egyetértésben ítélt el a bíróság, mely elrendelte a vádlott két korábbi ügyében kiszabott felfüggesztett szabadságvesztésének végrehajtását is.

Szerző

Tűz ütött ki egy budapesti lakásban

Tűz volt egy XIII. kerületi lakásban, a Tüzér utcában – közölte honlapján az Országos Katasztrófavédelmi Főigazgatóság (OKF).

hetedik emeleti lakás egyik szobájában a berendezési tárgyak égtek. A fővárosi hivatásos tűzoltók végül egy porral oltóval eloltották a lángokat.

Az egység jelenleg átszellőzteti a füsttel telítődött lakást és a lépcsőházat.

Szerző

Egy fiatal nő működtetett bordélyt a terézvárosi lakásban

Publikálás dátuma
2018.06.06. 11:06
Képünk illusztráció, Belgiumban készült AFP / PATRICK PIROTTE / CrowdSpark

Bordélyházat számoltak fel a nyomozók Budapesten – írja a Police.huA rendőrök egy terézvárosi lakásban prostitúciós tevékenységgel összefüggésbe hozható tárgyakat, több mint százezer forint készpénzt, valamint valutát is találtak.

A gyanú szerint egy 25 éves tárnoki nő az általa bérelt lakásban kilenc személlyel végeztetett prostitúciós tevékenységet. A beszerzett összegek felét átadta a prostituáltaknak, a másik felét pedig eltette magának.

A rendőrök a nőt őrizetbe vétele mellett kerítés miatt gyanúsítottként hallgatták ki és előterjesztést tettek előzetes letartóztatásának indítványozására. A bíróság 2018. hétfőn elrendelte a nő házi őrizetét.

Szerző