Előfizetés

Halál Sörédnél - Kamion csapódott fának a 81-esen

Publikálás dátuma
2018.06.08. 19:10
A kamion felborult, sofőrfülkéje behorpadt az ütközés erejétől Forrás: police.hu
A 49 éves sofőrön már nem lehetett segíteni, a helyszínen életét vesztette.

Belehalt sérüléseibe a kamionsofőr, aki pénteken kora délután fának ütközött a 81-es úton, Söréd közelében: a jármű eddig tisztázatlan okból sodródott le az úttestről – árokba hajtott, majd nekicsapódott egy fatörzsnek. Az 49 éves áldozaton már nem lehetett segíteni, az ütközés ereje a sofőrfülkét is erősen roncsolta.

A helyszíni szemle és a műszaki mentés ideje alatt az érintett útszakaszon teljes útlezárás van érvényben, az autósok a 8205-ös számú úton Bodajk irányába kerülhetnek. 

Leégett egy tésztagyár - Több gázpalack felrobbant

Publikálás dátuma
2018.06.08. 17:51
Illusztráció: Shutterstock
Teljes terjedelmében égett Bábolnán, a Dragon Food fagyasztott tésztát gyártó cég ezer négyzetméteres üzemcsarnoka, a lángokat 30 tűzoltó próbálta megfékezni - közölte a Komárom-Esztergom Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság szóvivő-helyettese az MTI-vel pénteken.

Káli Sándor tájékoztatása szerint az oltást nehezítette, hogy nincs elég víz a területen. A tűzoltók nem tudtak bejutni az épületbe, mivel a tetőszerkezet beomlással fenyegetett, valamint a tűzben több gázpalack felrobbant. 

Az épületben nem tartózkodott senki, személyi sérülés nem történt, viszont az anyagi kár jelentős  - ismertette a szóvivő.

Vonat és munkagép ütközött Budapesten

Összeütközött egy személyvonat és egy munkagép a főváros X. kerületében, Rákos vasútállomás közelében, a nyílt pályán – írja honlapján az Országos Katasztrófavédelmi Főigazgatóság (OKF). A baleset során senki nem sérült meg.

A helyszínre riasztott tűzoltók segítenek az utasoknak átszállni a mentesítő buszjáratra.