Teherautó gázolt halálra egy gyalogost az Üllői úton

Gyalogost gázolt el egy teherautó szombat reggel a főváros XVIII. kerületében, az Üllői úton – írja a Police.huA gyalogos a baleset következtében olyan súlyos sérüléseket szenvedett, hogy a helyszínen életét vesztette.

Az érintett szakaszon az Üllői utat lezárták, a forgalmat a környező utcákba terelték. A helyszíni szemlét azóta befejezték a rendőrök, így a forgalom ismét zavartalanul halad.

Szerző
Frissítve: 2018.06.16. 13:18

Halálra gázolt a vonat egy fiatal lányt

Publikálás dátuma
2018.06.13. 21:47
Illusztráció/Népszava fotó

Halálra gázolt a vonat egy 17 éves lányt a Felső-gödi vasúti átjáróban szerdán késő délután – írja az IndexVácOnline.hu értesülése alapján. A helyi híroldal szerint szemtanúk arról számoltak be, hogy a lány az átjáróban a piros jelzés ellenére indult el, és a vonat is hiába dudált, a lány fülében fülhallgató volt, így nem hallotta a jelzést.

Az Index megkeresésére a MÁV is megerősítette, hogy a jelzőfények rendben működtek a baleset idején. A cég a közleményében azt írta, hogy a helyszínelés idejére az egyik vágányt lezárták, ezért a Budapest–Vác–Szob vonalon a vonatok várhatóan 10-30 percet késnek.

Szerző

Borozás közben hasba szúrta párját egy hajdú-bihari asszony

Publikálás dátuma
2018.06.13. 19:58
Shutterstock illusztráció

Emberölés kísérlete miatt emelt vádat a Hajdú-Bihar Megyei Főügyészség a Debreceni Törvényszéken az ellen a nő ellen, aki veszekedést követően szúrta hasba élettársát.

Az ügyészség közleménye szerint a pár több mint tíz éve élt élettársi kapcsolatban a férfi hosszúpályi lakóházában, ahol a férfi fia és annak családja is lakott.

Szeptember 3-án az esti órákban a pár otthon volt. A ház konyhájában borozgattak és ittas állapotba kerültek, ennek során vita és szóváltás alakult ki köztük, melyet követően a férfi kiment a ház teraszára. A felindult állapotba került asszony felkapott egy nagy konyhakést, az élettársa után ment, és szó nélkül egyszer hasba szúrta.

A férfi a fiától kért segítséget, aki azonnal értesítette a mentőket. A helyszínre érkező mentősök stabilizálták az állapotát, majd kórházba szállították, ahol meg is műtötték. A férfit ért szúrás megnyitotta a hasüreget és megsértette a máj jobb lebenyét, emiatt közvetlen életveszélyes állapotba került.

A Hajdú-Bihar Megyei Főügyészség a vádiratban börtönbüntetés és közügyektől eltiltás mellékbüntetés kiszabását indítványozta.

Szerző