Megölte feleségét, majd végzett magával egy férfi Baranyában

Publikálás dátuma
2018.06.16. 11:25
Fotó: Police.hu
Megölte feleségét, majd saját magával is végzett egy hosszúhetényi férfi.

A rendőrség a Police.hu oldalon azt írja: pénteken holtan találtak egy 53 éves nőt és 52 éves férfit hosszúhetényi házukban. A rendőrök megállapították, hogy a férfi és a nő kölcsönösen bántalmazták egymást. A férfi halálosan megsebesítette feleségét, majd saját magával is végzett.

A Baranya Megyei Rendőr-főkapitányság emberölés gyanúja miatt indított eljárást.

Szerző

Két ember megsérült egy balesetben Kispesten

Publikálás dátuma
2018.06.16. 10:48
Illusztráció: Shutterstock

Összeütközött két autó a főváros XIX. kerületében, a Szabó Ervin utca és a Vak Bottyán utcai kereszteződésénél – írja honlapján az Országos Katasztrófavédelmi Főigazgatóság (OKF).

A balesetben az első hírek szerint két ember megsérült. A tűzoltók áramtalanították a járműveket, a helyszínelés után megszüntetik a forgalmi akadályt.

Szerző

Teherautó gázolt halálra egy gyalogost az Üllői úton

Gyalogost gázolt el egy teherautó szombat reggel a főváros XVIII. kerületében, az Üllői úton – írja a Police.huA gyalogos a baleset következtében olyan súlyos sérüléseket szenvedett, hogy a helyszínen életét vesztette.

Az érintett szakaszon az Üllői utat lezárták, a forgalmat a környező utcákba terelték. A helyszíni szemlét azóta befejezték a rendőrök, így a forgalom ismét zavartalanul halad.

Szerző
Frissítve: 2018.06.16. 13:18