Előfizetés

Hatan megsérültek egy frontális karambolban

Ketten súlyosan, négyen könnyebben megsérültek szombat délelőtt Jászfényszarunál a Zsámbok felé vezető úton, ahol frontálisan ütközött két személygékocsi – közölte a Jász-Nagykun-Szolnok Megyei Rendőr-főkapitányság sajtóügyeletese az MTI-vel.

Csesznok Csilla elmondta, hogy a mentők a hatvani és a jászberényi kórházba vitték a sérülteket, akik közül az első információk szerint az egyik egy gyerek. A mentőhelikopter elhagyta a helyszínt, nem szállított sérültet – fűzte hozzá.

A rendőrök a helyszínelés idejére lezárták az utat, a forgalmat egy földútra terelik.

A kanapén szundított a betörő, amikor rátalált a tulajdonos

Publikálás dátuma
2018.06.16. 13:04
A kép illusztráció AFP Fotó: Nicolas Armer

Egy 48 éves budapesti férfi, B. Elek betört egy II. kerületi házba és több mint egy hét alatt minden mozdítható tárgyat – festményeket, kristálycsillárt, antik faliórát, de még paplant és ágyneműhuzatokat is – ellopott az ingatlanból – írja a Police.hu.

A tulajdonos albérletbe akarta adni az ingatlant, így nem ott lakott. Csütörtök délután viszont a leendő albérlőkkel bement a házba, ahol észrevették, hogy a lakást átkutatták és több tárgyat elloptak. Ezután felmentek az emeletre, ahol B. Elek a kanapén aludt. A tulajdonos rögtön értesítette a kerületi rendőröket, akik a helyszínen elfogták a férfit.

A férfit lopás miatt gyanúsítottként hallgatták ki, majd őrizetbe vették és kezdeményezték az előzetes letartóztatását.

Ittas vezetés miatt vették el a Viszkis jogsiját

Publikálás dátuma
2018.06.16. 11:51
A kép illusztráció FOTÓ: AFP / IGOR STEVANOVIC / SCIENCE PHOTO

Ittas vezetésért bevonták Ambrus Attila jogosítványát – írja a Blikk.

A lap szerint Ambrus Attila egy hete Szegeden vendégeskedett, és nem merte az autóját a Tisza partján hagyni. Úgy gondolta, hiába fogyasztott alkoholt, pár száz métert mégis vezet. 

„Három napig voltam egy rendezvényen, szombatról vasárnapra pedig az autómat akartam átvinni a szállásomra, mert nem akartam ott hagyni, ahol parkoltam, mivel ott már nem őrizték” – mondta a Viszkis, és hozzátette: két pálinkát ivott meg, de nem volt részeg.

A rendőrök a szondáztatás után szinte azonnal elvették a jogosítványát. „Nem tudom még, mennyi időre vonják be a jogsimat, ahogyan azt sem, hogy mekkora lesz a pénzbírság. Valószínűleg lesz tárgyalás, majd akkor kiderül” – tette hozzá Ambrus Attila.