Halálos baleset: magyar diákok busza karambolozott Erdélyben

Publikálás dátuma
2018.06.17. 12:11
Képünk illusztráció Forrás: Shutterstock
Családi tragédia történt a Nagyvárad felé vezető úton, egy személyautó sodródott a halasi diákokat szállító busz elé.

Személyautóval ütközött Erdélyben egy halasi diákcsoportot szállító autóbusz, a turistajáraton a Szilády Áron Református Gimnázium tanulói ültek a Baon szerint. 

A karambol péntek délután, Körösgegény belterületén történt, a túl gyorsan kanyarodó autó kisodródott sávjából, és a baloldalra átlendülve frontálisan ütközött  a turistabusszal.

A Maszol.ro úgy tudja, hogy az ütközésben a személyautó sofőrje, egy 34 éves barátkai férfi meghalt, 28 éves felesége, 5 és 9 éves kislányaik pedig súlyos sérüléseket szenvedtek. A családtagokat kórházban ápolják, a buszon utazó 24 fiatal és négy felnőtt sértetlenül élte túl az ütközést.

Szerző

Emberölés Nagyecseden - Elfogták a szökött rabot

Publikálás dátuma
2018.06.17. 11:58
Fotók: police.hu

A Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Rendőr-főkapitányság fogolyszökés és emberölés bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytat nyomozást Z. Sándor 29 éves nagyecsedi lakos ellen.

A nyomozás eddigi adatai szerint a férfi 2018. június 16-án, Nagyecsed külterületén megölte 19 éves élettársát. A rendőrök Z. Sándort 2018. június 17-én délelőtt Fábiánházán, egy lakatlan házban elfogták. Gyanúsítottként kihallgatták, amelynek során beismerte tettét, utána a rendőrök büntetés-végrehajtási intézetbe vitték - zárul a rendőrségi közlemény.

A Blikk azonban úgy tudja, hogy haldokló édesapja meglátogatásra kapott kimenőt az a rab, aki szerelemféltés miatt meggyilkolhatta az élettársát. Nagyecsed külterületén találták holtan a fiatal nőt, ezután indított hajtóvadászatot a rendőrség. A lap információi szerint a férfi nem ismeretlen a rendőrség előtt, korábban csalás miatt kapcsoltak le, így került az állampusztai börtönbe.

Szerző
Frissítve: 2018.06.17. 18:38

Két idős asszony is eltűnt Budapesten

Publikálás dátuma
2018.06.17. 10:44
Képünk illusztráció Forrás: Shutterstock
A 79 és 80 éves nőknek a hétvégén veszett nyoma, a rendőrség fénykép alapján keresi őket.

Szombaton hagyta el II. kerületi otthonát, és azóta sem találják a 80 éves Botka Ferencnét. A rendőrség körözést indított eltűnése miatt, és megtalálásához a lakosság segítségét is kérik.

Az asszony körülbelül 150 centiméter magas, vékony testalkatú, rövid, barna hajú. Eltűnésekor fekete csíkos zöld felsőt és kék szabadidőnadrágot viselt.

A rendőrség és családja keresi Botka Ferencnét

A rendőrség és családja keresi Botka Ferencnét

A Budapesti Rendőr-főkapitányság II. kerületi Rendőrkapitányság kéri, hogy aki a képen látható Botka Ferencnét felismeri, tud hollétéről vagy eltűnésének körülményeiről, az akár névtelensége megőrzése mellett tegyen bejelentést az ingyenesen hívható 06-80-555-111 „Telefontanú” zöldszámán, a 107 vagy 112 központi segélyhívó számok valamelyikén.

A 79 éves Tichy Jánosné vasárnap, június 17-én hagyta el budatétényi otthonát, a rendőrség ebben az esetben is körözést indított.

Tichy Jánosné budatétényi otthonából tűnt el Forrás: police.hu

Tichy Jánosné budatétényi otthonából tűnt el Forrás: police.hu

Leírásuk szerint Tichy Jánosné szintén körülbelül 150 centiméter magas, vállig érő, ősz hajú nő. Aki tud az eltűnés körülményeiről, az asszony hollétéről, az a fenti számok egyikén értesítheti a XXII. kerületi kapitányságot.

 

Szerző