Halálos baleset: magyar diákok busza karambolozott Erdélyben

Publikálás dátuma
2018.06.17 12:11
Képünk illusztráció Forrás: Shutterstock
Fotó: /
Családi tragédia történt a Nagyvárad felé vezető úton, egy személyautó sodródott a halasi diákokat szállító busz elé.

Személyautóval ütközött Erdélyben egy halasi diákcsoportot szállító autóbusz, a turistajáraton a Szilády Áron Református Gimnázium tanulói ültek a Baon szerint. 

A karambol péntek délután, Körösgegény belterületén történt, a túl gyorsan kanyarodó autó kisodródott sávjából, és a baloldalra átlendülve frontálisan ütközött  a turistabusszal.

A Maszol.ro úgy tudja, hogy az ütközésben a személyautó sofőrje, egy 34 éves barátkai férfi meghalt, 28 éves felesége, 5 és 9 éves kislányaik pedig súlyos sérüléseket szenvedtek. A családtagokat kórházban ápolják, a buszon utazó 24 fiatal és négy felnőtt sértetlenül élte túl az ütközést.

Szerző
2018.06.17 12:11

Elfogtak egy palesztin férfit, aki két nőt próbált megerőszakolni Budapesten

Publikálás dátuma
2018.12.19 15:26
illusztráció
Fotó: Shutterstock/
A nyomozók szerda délután, a munkahelyén vették őrizetbe a gyanúsítottat.
police.hu oldalon közzétett tájékoztatásból kiderül, hogy a nyomozás adatai szerint a 31 éves palesztin férfi október 20-án éjszaka Budapest XIII. kerületében, egy társasházig követett egy nőt, majd a lépcsőházban lenyomta a földre és szexuális aktust akart létesíteni vele. A nőnek sikerült lelöknie magáról a férfit, aki ezután elmenekült a helyszínről. A nyomozók a biztonsági kamera felvételei alapján azonosították az elkövetőt és megállapították, hogy a férfi még áprilisban egy óbudai társasházban is megtámadott egy nőt. Akkor a nőt nyakánál fogva lefogta, a földre szorította és szintén szexuális aktust akart vele létesíteni. A rendőrök szerda délután, XI. kerületi munkahelyén fogták el a gyanúsítottat. A Magyarországon oltalmazott státuszúként tartózkodó palesztin férfit a nyomozók őrizetbe vették és két rendbeli szexuális erőszak bűntett kísérlet miatt gyanúsítottként hallgatták ki. A rendőrök előterjesztést tettek a férfi letartóztatásának indítványozására.
2018.12.19 15:26

Eltűnt egy 64 éves tiszapüspöki férfi

Publikálás dátuma
2018.12.19 14:59

Fotó: police.hu/
A rendőrség a lakosság segítségét kéri Juhász János megtalálása érdekében.
A police.hu oldalon közzétett tájékoztatás szerint a 64 éves férfi még december 6-án este az egyik szolnoki egészségügyi intézményből ismeretlen helyre távozott, és azóta nem adott magáról életjelet. Juhász János körülbelül 170 centiméter magas, normál testalkatú, barna szemű, ősz hajú, hosszú szakálla és bajusza őszes. Utoljára szürkés színű nadrágot, szürke színű, hosszú ujjú pólót, valamint szürke és fehér színű melegítőfelsőt, sötét zoknit és fekete papucsot viselt. A rendőrség kéri, hogy aki a képen látható Juhász Jánost felismeri és a tartózkodási helyéről érdemleges információval rendelkezik, jelentkezzen.
Témák
eltűnés
2018.12.19 14:59
Frissítve: 2018.12.19 14:59