Hármas karambol bénítja az M3-as forgalmát

Publikálás dátuma
2018.06.18 09:15
Képünk illusztráció Forrás: Shutterstock
Fotó: /
Személyautók ütköztek az M3-as autópályán Kartal mellett, a baleset miatt torlódik a forgalom.

Három autó ütközött kora reggel az M3-as sztráda főváros felé vezető oldalán, Kartal külterületén. A 47-es kilométerszelvényben történő balesetben egy ember megsérült a katasztrófavédelem szerint, igaz, a rendőrség nem tud sérültekről.

A műszaki mentés és a baleseti helyszínelés idejére a forgalom csak a külső sávon haladhat; emiatt komoly dugó alakult ki, az Útinform  szerint akár 50 perccel is nőhet a menetidő az érintett szakaszon.

Szerző
2018.06.18 09:15

Ítéletet hoztak a Viszkis ittas vezetési ügyében

Publikálás dátuma
2018.12.19 14:00

Fotó: / Szalmás Péter
„A legrosszabbkor nincs jogosítványom” – mondta Ambrus Attila. Pénzbírságot is kapott.
Tíz hónapra eltiltották a vezetéstől, valamint 200 ezer forint pénzbírság megfizetésére kötelezték Ambrus Attilát – írja a Blikk. Ambrus Attila júniusban vezetett ittasan, és még a helyszínen elvették a jogosítványát. Később vádat emeltek ellene, és bár méltányossági kérelmet nyújtott be, mivel a felesége veszélyeztetett terhes, nem úszta meg büntetés nélkül. A lapnak Ambrus Attila jogi képviselője azt mondta:
„Kézhez kaptuk a végzést a Szegedi Járásbíróságtól. Azt gondolom, a pénzbüntetés méltányos, valamint a jogosítvány megvonásának időtartama is, hiszen ilyen esetekben egy évre szokták bevonni a vezetői engedélyt. A jogorvoslati határidő még áll, ám egyelőre nem tudjuk, hogy kérvényezzük-e tárgyalás megtartását.”
Ambrus Attila pedig közölte, hogy a felesége január végére van kiírva a kislányukkal, és hatvan kilométerre laknak a kórháztól.
„A legrosszabbkor nincs jogosítványom, ami nagyon dühítő. Inkább fizetnék többet, csak ne tíz, hanem nyolc hónapra vonták volna be az engedélyemet!”
– tette hozzá.
2018.12.19 14:00

Újabb baleset történt az M3-ason, torlódás lehet

Publikálás dátuma
2018.12.19 10:47
Illusztráció
Fotó: Shutterstock/
Három jármű ütközött Bag közelében.
Összeütközött egy kisbusz és két személygépkocsi szerdán, 9 óra körül az M3-as autópálya Miskolc felé vezető oldalán, Bag közelében – írja a police.hu. A helyszínelés és a műszaki mentés idején torlódásra kell számítani. Korábban – ugyancsak a Miskolc felé vezető oldalon – nyolc személyautó és két kamion rohant egymásba. A balesetben négy ember könnyebben megsérült, az úton rekedt utasokhoz melegedőbuszt küldtek.
2018.12.19 10:47
Frissítve: 2018.12.19 10:47