Paneltűz Gazdagréten - Ketten kórházba kerültek (videó)

Publikálás dátuma
2018.06.19 17:00
Kép: Facebook / BM Országos Katasztrófavédelmi Főigazgatóság
Fotó: /

Tűz keletkezett egy társasház második emeleti lakásában a XI. kerületi Regős közben - írja a Katasztrófavédelem. A fővárosi hivatásos tűzoltók hat lakót kísértek ki az épületből. A mentők mindannyiukat megvizsgálták, elsődleges információk szerint két lakót kórházba szállítanak.

A fővárosi hivatásos tűzoltók egy vízsugárral megfékezték a lángokat. A tűzzel érintett lakást átvizsgálták, senkit nem találtak ott.

Szerző
2018.06.19 17:00

Fegyverrel raboltak ki egy sofőrt, keresi őket a rendőrség (videó)

Publikálás dátuma
2018.12.14 12:51
illusztráció
Fotó: Shutterstock/
A járművezetőt több millió forint értékű készpénz átadására kényszerítették.
A Pest megyei nyomozók az állampolgárok segítségét kérik egy csoportosan, fegyveresen elkövetett rablással összefüggésben – írja a police.hu. A nyomozás adatai szerint az elkövetők még június 11-én délután, egy Törökbálinton lévő telephelyen hivatalos eljárást színlelve megállítottak egy járműszerelvényt, majd annak vezetőjét több millió forint értékű készpénz átadására kényszerítették. A bűncselekményt elkövető három személyről egy felvétel is rendelkezésre áll:
A rendőrség kéri, hogy aki felismeri a felvételen látható személyeket vagy a bűncselekménnyel kapcsolatban információval rendelkezik, jelentkezzen.
2018.12.14 12:51

Gázolt a vonat Kelenföld és Budaörs között

Publikálás dátuma
2018.12.14 12:14
Illusztráció
Fotó: Shutterstock/
A helyszínelés már befejeződött, a menetrendszerű közlekedés kora délutánra állhat helyre.
Elgázolt egy embert a Bécsbe tartó Hortobágy Intercity egy fény- és félsorompóval biztosított útátjáróban pénteken, röviddel 9 óra után – közölte a Mávinform. A közlemény szerint a sorompó jól működött, a vonaton utazók közül nem sérült meg senki. A hatósági helyszínelés idejére a két állomás között mindkét vágányt lezárták.   A helyszínelés már befejeződött, így újra korlátozás nélkül járhatnak a vonatok mindkét vágányon. Várhatóan kora délutánra állhat helyre a menetrendszerű közlekedés.
2018.12.14 12:14
Frissítve: 2018.12.14 12:14