Előfizetés

Acélbetétes bakanccsal rugdosta félholtra élettársát

Publikálás dátuma
2018.06.20. 10:58
A bűnjelnek számító munkásbakancs Forrás: police.hu
Emberölés kísérlete miatt felelhet a 48 éves férfi, akit rendőrök akadályoztak meg abban, hogy agyonrúgja-tapossa partnerét.

Életveszélyes sérüléseket szenvedett egy bántalmazott csabrendeki asszony; a nőt munkásbakancsban rugdosta össze partnere, aki akkor sem állt le, mikor áldozata a földre került. A sértett segítségét kiáltozott, szomszédjai pedig szerencsére értesítették a rendőrséget.

A helyszínre riasztott sümegi rendőrök talán az utolsó pillanatokban akadályozták meg, hogy a férfi gyilkosságot kövessen el: az áldozat nyolc napon túl gyógyuló, életveszélyes sérüléseket szenvedett a kirendelt orvosszakértő szerint.

Az eset tavaly augusztus végén történt, az emberölés kísérlete miatt indított eljárást a napokban zárta le a tapolcai kapitányság, és vádemelési javaslatot tettek az illetékes ügyészségnek.

Körözést adtak ki Orosz Mihály Zoltán ellen

Publikálás dátuma
2018.06.19. 22:19
Shutterstock illusztráció
Érpatak korábbi polgármesterét becsületsértés miatt körözi a rendőrség - olvasható a police.hu-n.

Motoros baleset: a sofőr súlyosan sérült, utasa már nem él

Publikálás dátuma
2018.06.19. 20:49
Illusztráció: Shutterstock

Egy mikrobusz és egy motorkerékpár ütközött össze Solt külterületén - írja a police.hu. A jelenleg rendelkezésre álló adatok szerintkedden késő délután eddig tisztázatlan körülmények között az 53-as számú főút 1-es kilométerénél egy mikorbusz és egy motorkerékpár ütközött össze.

A balesetben a motoron utazó nő a helyszínen életét vesztette, a kétkerekű vezetője súlyosan megsérült. Az érintett útszakaszon félpályás útlezárás mellett helyszínelnek a rendőrök.