Fegyverrel akart rabolni egy férfi a III. kerületben

Publikálás dátuma
2018.06.22. 21:41
Forrás: Police.hu

A főváros III. kerületében, egy Miklós utcai parkolóban egy férfi fegyverrel vagy annak utánzatával megfenyegetett egy embert, és a nála lévő pénzt követelte. A támadó – miután a férfi segítségért kiabált – értékszerzés nélkül elmenekült a helyszínről – írja a police.hu.

A támadó 30 év körüli, körülbelül 175 centiméter magas, vékony testalkatú, rövid, sötétbarna hajú. Az elkövetéskor westernkalapot, rövid ujjú fekete pólót és terepmintás hosszú nadrágot viselt, valamint hátizsák volt nála.

Az elkövetőről a rendőrség egy képet is közzétett a honlapján. Kérik, hogy aki a férfit felismeri, tartózkodási helyével vagy a bűncselekménnyel kapcsolatban információval rendelkezik, jelentkezzen.

Forrás: Police.hu

Forrás: Police.hu

 

Szerző
Frissítve: 2018.06.22. 21:46

Halálos baleset: a szemközti sávban ütközött teherautóval a sofőr

Publikálás dátuma
2018.06.22. 19:56
Illusztráció: Shutterstock

Egy tehergépkocsi és egy személygépjármű ütközött össze, teljes útlezárás mellett tart a helyszínelés - írja a police.hu. A jelenleg rendelkezésre álló adatok alapján péntek délután 4 óra körül a 37-es számú főút 70. kilométerszelvényében - a károlyfalvai elágazás közelében - egy személygépjármű áttért a szemközti forgalmi sávba, és összeütközött egy tehergépkocsival.

A balesetben a személyautót vezető férfi olyan súlyos sérülést szenvedett, hogy a helyszínen életét veszítette.

A helyszínelés és a műszaki mentés idejére a főút balesettel érintett szakaszát a rendőrség teljes szélességében lezárta, a forgalmat Vajdácska irányába elterelik.

Szerző

Karambol Balatonkenesénél – Mentőhelikoptert is riasztottak

Publikálás dátuma
2018.06.22. 18:49
Illusztráció: Shutterstock

Három autó és egy kamion karambolozott a 710-es főút 9-es kilométerénél – közölte az Országos Katasztrófavédelmi Főigazgatóság (OKF).

A baleset sérültjeit a mentők vizsgálják. A helyszínre mentőhelikopter érkezik, ezért a főutat Balatonkenesénél teljes szélességében lezárták.

Szerző