Előfizetés

Busz ütközött autóval, gyerekek is megsérültek

Egy távolsági autóbusz és egy személyautó ütközött össze vasárnap Csákváron, a Kossuth utca és a Berényi utca kereszteződésében, a balesetben heten megsérültek - közölte a Fejér Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság szóvivője az MTI-vel.Szabó-Bisztricz Anett elmondta, a menetrend szerinti buszon a sofőrön kívül hét utas tartózkodott, öten - köztük három gyerek - könnyebben megsérültek. Az ütközés következtében a jármű az út menti árkon áthajtva egy fának csapódott - tette hozzá. A személyautó két utasa súlyosan megsérült. A helyszínre mentőhelikopter érkezett, az érintett útszakaszt lezárták a forgalom elől.

Az eső miatt lopott autót, egy kerítés tetején állt vele meg

Publikálás dátuma
2018.06.23. 13:19
Fotó: police.hu
Jármű önkényes elvétele bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt eljárást indítottak a balmazújvárosi rendőrök egy kerecsendi férfival szemben - írja a police.hu.

Egy tiszacsegei lakos péntek este telefonon hívta a rendőrséget: amíg a háza előtt leparkolt gépkocsijából pakolt, egy férfi beült az autóba és elhajtott azzal. A bejelentő elmondta, hogy egy másik autóval a járműve keresésére indult, amikor azt látta, hogy azzal balesetet szenvednek.

A rendőrök a baleset helyszínére mentek, ahol elfogták a 25 éves férfit, aki a megalapozott gyanú szerint engedély nélkül elvitte a Suzuki típusú gépkocsit. A gyanúsított Tiszacsegén közlekedett a járművel, amikor elveszítette uralmát felette, és egy ingatlan kerítésének hajtott. Áttörve azt, félig az udvaron állt meg.

A kerecsendi lakos kihallgatásán beismerő vallomást tett. Azt mondta, nem akarta ellopni a Suzukit, csak addig akarta használni, amíg eláll az eső. Vele szemben a Balmazújvárosi Rendőrkapitányság jármű önkényes elvétele bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt, őrizetbe vétel mellett folytatja az eljárást.

Elsodort egy embert a szegedi InterCity

Publikálás dátuma
2018.06.23. 13:08
Illusztráció. Fotó: Népszava
Mintegy 20-75 perces késéssel közlekednek a szegedi vonatok, mert egy Budapestről a csongrádi megyeszékhelyre tartó Hírös IC Cegléd után elsodort egy embert szombat délelőtt - tájékoztatta a Mávinform az MTI-t.

Peiper Károly sajtóügyeletes közölte: a rendőrégi helyszínelés idején szünetel a forgalom Cegléd és Nyársapát között, pótlóbuszokat nem tudnak biztosítani.

A MÁV online vonatinformációs rendszerének legfrissebb adatai szerint a Budapest-Cegléd-Szeged vonalon 20-75 perces késések tapasztalhatók.