Korlátnak ütközött egy autó, hatalmas dugó az M3-ason

Publikálás dátuma
2018.06.29 10:02
Képünk illusztráció Forrás: Shutterstock
Fotó: /
A balesetben senki sem sérült meg, de a műszaki mentés idejére csak egy sáv járható az érintett szakaszon.

Megcsúszott, majd a szalagkorlátnak csapódott egy személyautó péntek reggel az M3-as autópálya 23-as kilométerszelvényében, Mogyoród mellett – a sztráda fővárosból kifelé vezető oldalán.

A járműben csak a sofőr utazott, és ő sem sérült meg, de a helyszínelés és műszaki mentés idejére csak egy sávon haladhatnak az autósok, emiatt nagy torlódás alakult ki az érintett szakaszon.

Telítettek a sávok az Útinform  szerint az M0-s csomóponttól a főváros központja felé, valamint az M2-es autóúton, Dunakeszitől az M0-s irányába is. A heves esőzés rontja a látási viszonyokat, emiatt lassul a forgalom, a közlekedők hosszabb menetidőre számíthatnak.

Szerző
2018.06.29 10:02

Kutyák harapdáltak össze két idős asszonyt Ölbőn

Publikálás dátuma
2018.12.13 14:41
Illusztráció
Fotó: Shutterstock/
Kerítés mögül ugrott ki a két agresszív állat, egy szomszédos udvarban támadtak rá az áldozatokra.
Őrjöngő kutyák támadtak rá csütörtökön két ölbői asszonyra: a 74 és 77 éves sértett egy udvaron állt, amikor a szomszédos kertben tartott két kutya átbújt vagy átugrott a kerítésen, majd egy nyitva hagyott kertkapun berontva az idős nőkre támadtak.
Az áldozatok egyike súlyos csuklósérülést szenvedett, társát lábán harapta meg valamelyik kutya, ám szerencsére csak kisebb sérüléseket okozott.  
Az állatok karanténba kerültek, hogy megfigyelhessék viselkedésüket: támadásukból rendőrségi ügy lett, Sárvári Rendőrkapitányság gondatlanságból elkövetett súlyos testi sértés vétség gyanújával indított eljárást a történtek miatt, írja a police.hu.
2018.12.13 14:41

Járőrök akadályoztak meg egy öngyilkosságot a Bükkben

Publikálás dátuma
2018.12.13 11:56

Fotó: police.hu/
A férfit Ómassa és Bánkút között, egy erdei úton találták meg az autójában.
police.hu oldalon megjelent tájékoztatás szerint szerda este, 18 óra 35 perckor érkezett állampolgári bejelentés a rendőrségre arról, hogy a Bükkben akar véget vetni az életének egy Budapestről autóval érkezett férfi. A Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Rendőr-főkapitányság Tevékenység-irányítási Központjának munkatársa a beszerzett adatok alapján igyekezett meghatározni a férfi tartózkodási helyét. A járőrök éjfél után nem sokkal Ómassa és Bánkút között, egy erdei úton, a járművében megtalálták az elkeseredett személyt. A rendőrök a férfit a meleg járőrautóba ültették, betakarták és Lillafüredig szállították, ahol átadták a mentőszolgálat időközben kiérkező munkatársainak. Ha ön vagy valaki a környezetében krízishelyzetben van, hívja mobilról is a 116-123-as ingyenes lelkielsősegély-számot! 
2018.12.13 11:56
Frissítve: 2018.12.13 11:56