Előfizetés

Megöltek egy nőt az inárcsi hivatalban

nepszava.hu
Publikálás dátuma
2018.07.11. 12:35

Fotó: Police.hu
Ügyintézés során késelték meg, a rendőrök elfogtak egy 61 éves férfit.
Ügyintézés során késsel megsebesítette a Pest megyei Inárcs egyik hivatalának dolgozóját egy férfi szerdán, a reggeli órákban – írja a police.hu. A nő olyan súlyosan megsérült, hogy a helyszínen életét vesztette. A rendőrök megkezdték az adatgyűjtést és a helyszínelést, valamint elfogták azt a 61 éves helyi lakost, aki a bűncselekmény elkövetésével gyanúsítható. A férfi elszámoltatása folyamatban van.
Forrás: Police.hu
A Blikk információi szerint a férfi berontott a családsegítő szolgálat épületébe, tombolt és azt kiabálta, hogy az ő ügyével senki nem foglalkozik. A késsel rárontott a helyiségben tartózkodó ügyintéző nőre, akit nyakon szúrt.

Elfogták a hugyagi rablókat, már nem jár értük egymillió

nepszava.hu
Publikálás dátuma
2018.07.11. 12:14

Fotó: Police.hu
Visszavonta a korábban kitűzött nyomravezetői díjat a rendőrség.
Elfogták azt a három férfit, aki otthonában rabolt ki egy 74 éves asszonyt Hugyagon – közölte a Nógrád Megyei Rendőr-főkapitányság szóvivője szerdán az MTI-vel. Dankóné Nagy Éva elmondta: a férfiak május 30-án hajnalban mentek be az idős asszony házába, miután levágták a kapuláncot, és benyomták az ajtót. Egyikük egy párnát szorított az ágyban fekvő nő fejére, ezalatt társa készpénzt, ékszereket és egy mobiltelefont szedett össze a lakásban, majd autóval elmenekültek. A rablás során az asszony könnyű sérüléseket szenvedett. A megyei rendőr-főkapitányság és a Készenléti Rendőrség közös akcióban fogta el kedden lakásában a 41 éves diósjenői, a 45 éves cserháthalápi és az 53 éves hugyagi férfit. Őrizetbe vették őket, és kezdeményezték letartóztatásukat. A rendőrség korábban egymillió forintos nyomravezetői díjat tűzött ki, ezt az elfogás után visszavonták.

Négy külföldit mentettek ki a Tiszából

nepszava.hu
Publikálás dátuma
2018.07.11. 07:10

Fotó: Police.hu
Szakadó esőben, az erősen hullámzó folyóban találtak rájuk.
Egy felborult túracsónakra lett figyelmes kedd este a Tiszai Vízirendészeti Rendőrkapitányság körzeti megbízottja, valamint a Szegedi Vízimentő és Tűzoltó Szakszolgálat munkatársa. A csónak körül négy mentőmellényes ember segítségért integetett – írja a police.hu. A bajbajutottakat szakadó esőben, az erősen hullámzó folyóból a szolgálati kisgéphajóba emelték, a vízzel telt csónakot pedig a partra vontatták. A négy, Szegeden tanuló, illetve ott turistaként tartózkodó külföldi nem szenvedett sérülést, orvosi ellátást nem igényeltek. Elmondták, hogy a rossz időjárás, illetve saját rutintalanságuk okozta a balesetet.