Halálos baleset történt Újbudán

Publikálás dátuma
2018.07.12 06:58
Illusztráció
Fotó: Shutterstock/
Lámpaoszlopnak ütközött egy autó, a sofőr életét vesztette. A körülményeket vizsgálja a rendőrség.
Lámpaoszlopnak ütközött egy autó szerdán, este tíz óra után a főváros XI. kerületében, a Bozókvár utcában. A baleset következtében a járművet vezető férfi olyan súlyos sérüléseket szenvedett, hogy a helyszínen életét vesztette – írja a police.hu. A rendőrök vizsgálják a baleset körülményeit. A helyszíni szemle ideje alatt a Budaörsi útról a 7. számú főútra nem lehetett felhajtani, a forgalmat az M1-M7 autópályára terelték. A szemle már véget ért, az érintett útvonalon zavartalanul haladhat a forgalom.
2018.07.12 06:58
Frissítve: 2018.07.12 06:58

Árokba csapódott két autó az 1-esen, öten megsérültek

Publikálás dátuma
2019.01.20 17:26
Illusztráció
Fotó: Shutterstock/
Egy előzés közben történt a baleset, teljes útlezárás mellett helyszínelnek a rendőrök.
Öt ember megsérült egy balesetben az 1-es főúton, Ács térségében vasárnap délután – írja a police.hu. A jelenleg rendelkezésre álló adatok szerint egy gépkocsi megkezdte az előtte haladó autó előzését, de a manőver során nekiütközött, majd mindkét jármű árokba csapódott és a tetejére borult. A rendőrök a baleset helyszínelését teljes útlezárás mellett végzik. Az érintett szakaszt Komárom felől a 13-as úton, Ács irányából a településen keresztül haladva tudják elkerülni az autósok.
2019.01.20 17:26

Két férfit állítottak elő a szombati tüntetés után a rendőrök

Publikálás dátuma
2019.01.20 13:32
Képünk illusztráció
Fotó: / Kállai Márton
Garázdaság és hivatalos személy elleni erőszak gyanúja miatt intézkedtek.
A szombati tüntetésen egy 37 éves dunakeszi férfi az Echo TV stábját szidalmazta, majd megpróbálta a munkáját végző, a rendezvényről tudósító operatőr kezében lévő kamerát kiütni – írja a police.hu. A rendőrség közleménye szerint a férfit a rendőrök előállították és garázdaság gyanúja miatt gyanúsítottként hallgatták ki. Arról is beszámolnak, hogy miután a gyűlés szervezője a rendezvényt befejezettnek nyilvánította, az arról távozók egy csoportja az úttesten haladt és akadályozta a Lánchíd forgalmát. „A rendőrség többször felhívta a csoport tagjainak figyelmét, hogy magatartásuk jogszabályba ütközik és saját testi épségüket is veszélyeztetik. A rendőrség a híd pesti hídfőjénél szemben intézkedett mindazokkal szemben, akik a felszólításnak nem tettek eleget” – teszik hozzá. A közlemény szerint a rendőri intézkedés során a csoport egyik tagja egy intézkedő rendőrt hátulról meglökött, aki a földre esett. Mint írják, a bűncselekmény elkövetésével megalapozottan gyanúsítható férfit azonosították a rendőrök és – nem messze az elkövetés helyétől – elfogták. Ezt követően hivatalos személy elleni erőszak bűntett gyanúja miatt állították elő.
2019.01.20 13:32