Tragikus buszbaleset Nyirádnál (fotók)

Publikálás dátuma
2018.07.25. 07:29

Fotó: police.hu
Frontálisan ütközött egy autóbusz és egy személyautó a Veszprém megyei település mellett. Az autó sofőrje nem élte túl a karambolt.
Halálos baleset történt szerdán kora reggel a Nyirádot és Szőcöt összekötő úton, a 6-os kilométerszakaszban: autó és menetrend szerint közlekedő busz karambolozott, előbbi az ütközés erejétől egy árokba csúszott. 
A busz vezetője és öt utasa nem sérült meg, az autó sofőrje viszont a járműben életét vesztette.  Holtteste a roncsok közé szorult, az ajkai tűzoltók feszítővágóval szabadították ki a járműből. A műszaki mentés és a helyszínelés idejére az érintett útszakaszt lezárták – jelentette a megyei katasztrófavédelem.
Szerző
Frissítve: 2018.07.25. 13:39

Kigyulladt egy autó egy budapesti hídon, forgalomkorlátozásra kell számítani

Publikálás dátuma
2018.07.24. 17:18
Illusztráció
Fotó: Népszava
Úgy tudni, senki sem sérült meg a Rákóczi hídon történt tűzesetben.
Kigyulladt és teljes terjedelmében égett egy személyautó Budapest XI. kerületében, a Rákóczi hídon - írja a Katasztrófavédelem. A kedd délután fél 4 előtt történt tűzesethez a fővárosi hivatásos tűzoltókat riasztották, akik két vízsugárral kezdték meg a lángok oltását.
Az elsődleges információk szerint az eset során senki nem sérült meg. A helyszínen forgalomkorlátozásra kell számítani.
Szerző
Frissítve: 2018.07.24. 17:43

Hármas karambol az M5-ösön

Publikálás dátuma
2018.07.24. 15:26
Illusztráció
Fotó: Shutterstock
A balesetben egy ember könnyebben megsérült.
Összeütközött egy autó, egy kisteherautó és egy kamion az M5-ös autópálya 66-os és 67-es kilométerszelvénye között Lajosmizse térségében, a főváros felé vezető irányban – közölte az Országos Katasztrófavédelmi Főigazgatóság (OKF). A balesetben egy ember könnyebben megsérült. A kecskeméti hivatásos és a lajosmizsei önkormányzati tűzoltók dolgoznak a helyszínen, ahol a forgalmat a régi 5-ös útra terelik a sztrádáról Budapest felé.
Szerző