Előfizetés

Úton fekvő férfit gázolhattak halálra

nepszava.hu
Publikálás dátuma
2018.07.28. 09:56
Illusztráció
Fotó: Thinkstock
Péntek éjjel történt a baleset.
Halálra gázoltak egy férfit péntek éjjel Jászfényszarun. A férfit, aki feltehetően az úton feküdt, egy személygépkocsi ütött el a jászfényszarui Vörösmarty úton - tájékoztatta a Jász-Nagykun-Szolnok Megyei Rendőr-főkapitányság sajtószóvivője, Szabó Zita szombaton az MTI-t.
Közúti baleset okozása miatt indult eljárás az ügyben.

Szétverték az iskolát Tamásiban

nepszava.hu
Publikálás dátuma
2018.07.28. 08:34
Illusztráció
Fotó: Shutterstock
Két férfit gyanúsítanak, akik csak részben vállalták magukra a történteket.
Nekiesett a tamási általános iskolának egy 26 és egy 23 éves férfi 2018. május 15-én este, a nyomozás adatai szerint - írja a police.hu. Több ablakot kitörtek, a sportcsarnok ajtaját kiszakították, egy gépház bejárati ajtajának keretét pedig kibontották.
A rendőrök tetten érték őket.

Az egyenruhások mindkettejüket előállították, majd gyanúsítottként hallgatták ki. A bűncselekmény elkövetését csak részben ismerték be.
A nyomozást lezárta a rendőrség, az ügy most került az ügyészséghez. A két rongálás vétségével gyanúsított férfi szabadlábon védekezhet.

Fél nap alatt két autót is feltört egy budapesti férfi

nepszava.hu
Publikálás dátuma
2018.07.28. 08:19

Egy járókelő hívta ki a rendőrséget, még aznap elfogták.
A 44 éves budapesti férfi szerda délután a XIII. kerületben betörte egy autó ablakát, majd ellopta a benne lévő navigációs készüléket - írja a police.hu. A bűncselekményt egy járókelő észrevette és azonnal értesítette a rendőröket. A kapott személyleírás alapján néhány percen belül elfogták az elkövetőt.
Térfigyelő kamerák felvételei alapján kiderült: a férfi aznap reggel egy másik autót is feltört, abból egy tolatóradart vitt el.
A BRFK XIII. kerületi Rendőrkapitányság nyomozói a férfit őrizetbe vették és lopás bűntett miatt gyanúsítottként hallgatták ki. Az ügy már az illetékes ügyészségnél van.