Tűz volt egy újpesti lakásban, holttestet találtak az épületben

Publikálás dátuma
2018.08.03. 08:57
Illusztráció
Fotó: Népszava
Az egységek már elfojtották a lángokat, kiszellőztetik a lépcsőházat.
Tűz ütött ki egy társasházi lakásban a főváros IV. kerületében, a Závodszky Zoltán utcában, miután az épület egyik helyiségben kigyulladtak a berendezési tárgyak. A tűzoltók egy holttestet találtak a lakásban – közölte az Országos Katasztrófavédelmi Főigazgatóság (OKF). Az egységek már elfojtották a lángokat, kiszellőztetik a füsttel telt lépcsőházat.
Szerző
Frissítve: 2018.08.03. 08:58

Holttest nélkül is lezárhatják a nyomozást Novozánszki Fanni ügyében

Publikálás dátuma
2018.08.03. 08:18
Forrás: Facebook/VV Fanni
A kutatás viszont folytatódik, eddig több százmillió forint a nyomozati költség.
A rendőrség annyi bizonyítékot gyűjtött össze a valóságshow-ból ismert Novozánszki Fanni meggyilkolásának ügyében, hogy az ügyészség akár holttest hiányában is vádat emelhet a gyanúsított ellen – írja a Blikk.
„Úgy tudom, még várnak bizonyos iratokra a nyomozók, de heteken belül minden a kezükben lesz, és lezárják a nyomozást. Az összes iratot átadják majd az ügyészeknek, akik a vádemelésről döntenek. Úgy tudom, akkor is lezárják a nyomozást, és emberölés lesz a vád a férfi ellen, ha nem kerül elő a lány holtteste”

– mondta a lapnak egy neve elhallgatását kérő forrás. A Novozánszki család ügyvédje, Lichy József is úgy értesült, hogy a rendőri munka a vége felé jár. 
„Én is úgy tudom, hogy hamarosan lezárják a nyomozati szakaszt, ami nagyon nagy teljesítmény ennyi idő után, általában sokkal több ideig szokott tartani egy ekkora ügyben. Meglátásom szerint nagyon profi és összehangolt munka folyt a hatóság részéről. Mind a magam nevében, mind a Novozánszki család nevében elmondhatom, milyen nagy megkönnyebbülés, hogy belátható időn belül pont kerülhet az ügy végére”

– nyilatkozta az ügyvéd. A lap azt írja, a kutatás tovább folytatódik. Eddig több százmillió forint a nyomozati költség, speciális keresőkutyákat és a legmodernebb eszközöket is bevetették már az egész országra kiterjesztett keresés során.
Szerző

Halálos vonatgázolás volt a dél-balatoni vonalon, késések várhatók

Publikálás dátuma
2018.08.03. 07:07
Illusztráció
Fotó: Shutterstock
Fokozatosan áll helyre a menetrendszerű közlekedés.
A dél-balatoni vonalon, Balatonboglár és Balatonlelle felső között hajnali négy órakor egy személyvonat halálra gázolt egy embert – közölte a Mávinform. A helyszínelés ideje alatt ideiglenesen szünetelt a vonatforgalom. A hatósági intézkedéseket péntek reggel hat órakor fejezték be. A menetrendszerű vonatközlekedés fokozatosan áll helyre, reggel még hosszabb menetidővel kell számolniuk az érintett vonalon utazóknak. 
Szerző
Témák
gázolás baleset
Frissítve: 2018.08.03. 07:08