A metrósínekre esett egy férfi az Örs vezér térnél

Publikálás dátuma
2018.08.04. 08:43
Illusztráció
Fotó: Német András Péter
Egy szemtanú szerint belökték.
Belöktek egy férfit a metró alá az Örs vezér térnél péntek este 6 körül, írja a 24.hu egy szemtanú elmondása alapján.
"Amikor becsukódott a metró ajtaja és elindult az Örsről, akkor egy hajléktalan kinézetű férfi elkezdte ütni az ajtót kívülről. A mellette lévők elkezdtek balhézni és kiabálni vele, egyikük pedig meglökte és beesett a metró valamint a peron közé" - fogalmazott a tanú.
A férfi megpróbált felkapaszkodni a peronra, de a sínek közé esett. Végül valaki a metró elejénél lévő ütköző között kihúzta, nem sérült meg.
A Budapesti Rendőr-főkapitányság a portál kérdésére azt közölte, hogy a férfit a helyszínre kiérkező rendőrök meghallgatták. Elmondása szerint véletlenül esett a sínek közé.
Szerző
Frissítve: 2018.08.04. 09:24

Ketten már nem érhettek haza péntek éjszaka

Publikálás dátuma
2018.08.04. 08:42

Fotó: Vajda János / MTI
Traktorral ütközött és meghalt egy ember Sármellék közelében, egy másik pedig Miskolcnál vesztette életét egy súlyos karambolban.
Személyautójával traktorral ütközött össze és meghalt egy ember péntek este a 76-os főúton Sármellék közelében - közölte honlapján a Zala Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság. Az ütközés következtében egy ember beszorult az autóba, őt feszítővágóval szabadították ki a keszthelyi tűzoltók, de a mentők már nem tudtak segíteni rajta, a helyszínen életét vesztette. A traktor vezetője nem sérült meg. 
Egymásba rohant egy kisteherautó és egy személygépkocsi Miskolcon, a Miskolctapolcai úton, a balesetben egy ember meghalt, ketten megsérültek - tájékoztatott az Országos Katasztrófavédelmi Főigazgatóság (OKF). A közlemény szerint a balesetben elhunyt ember beszorult a személyautóba, testét feszítővágóval szabadították ki a tűzoltók.
Szerző
Frissítve: 2018.08.04. 12:42

Tragikus baleset, hárman meghaltak Ózdon (fotók)

Publikálás dátuma
2018.08.03. 22:00

Fotó: police.hu
A 25-ös főúton karambolozott két személyautó, az utasok közül hárman meghaltak, sérültek is vannak.
Életét vesztette három ember, ketten pedig súlyosan megsérültek, amikor péntek este eddig tisztázatlan körülmények között autók ütköztek a 25-ös főút Ózdról kivezető szakaszán, a 74. kilométerszelvényben. 
Az érintett útszakaszt teljes szélességben lezárták a forgalom elől a műszaki mentés és rendőrségi helyszínelés idejére.
Szerző
Frissítve: 2018.08.04. 09:21