Felborult egy kisbusz a 2-es főúton, 13 sérült

Publikálás dátuma
2018.08.11. 16:17

Fotó: Komka Péter / MTI
Egy ukrán rendszámú jármű hajtott az árokba, négy mentőhelikopter is érkezett a helyszínre.
Felborult egy kisbusz a 2-es főúton a nőtincsi elágazó közelében szombaton kora délután, a helyszínelés és a műszaki mentés teljes útlezárás mellett folyt - közölte a Nógrád Megyei Rendőr-főkapitányság a rendőrség honlapján. A közlemény szerint egy ukrán rendszámú kisbusz eddig tisztázatlan körülmények között letért az úttestről, az út menti árokba hajtott és felborult. A balesetben az elsődleges adatok alapján 13 személy sérült meg. A rendőrök a forgalmat Nógrád és Diósjenő irányába terelik.  Az Országos Mentőszolgálat szombaton este az MTI-vel azt közölte: nyolc súlyos és öt könnyebb sérültet láttak el, a súlyos sérültek közül többek állapota életveszélyes. A riasztásra Nógrád és Pest megye, valamint Budapest mentőállomásairól is indultak mentőegységek, illetve négy mentőhelikopter is ment a helyszínre. A mentők a súlyos sérülteket négy budapesti kórházba szállították, a könnyebb sérültek pedig Vácra és Balassagyarmatra kerültek.
Szerző
Frissítve: 2018.08.11. 20:03

Külföldi fiataloknál találtak drogot a Szigeten

Publikálás dátuma
2018.08.11. 14:25
Illusztráció
Fotó: Shutterstock
A Budapesti Rendőr-főkapitányság (BRFK) nyomozói a Hajógyári-szigeten elfogtak egy holland és új-zélandi állampolgárt, akiknél kábítószert találtak – közölte honlapján a rendőrség.
A nyomozók péntek este, 20 óra körül figyeltek fel egy férfire és egy nőre, akik ruházatát átvizsgálták és azokban kábítószergyanús port és tablettákat találtak. A nyomozók a 23 éves holland és a 25 éves új-zélandi állampolgár ruhájában és táskájában elrejtve összesen 17,48 gramm kábítószergyanús fehér port és 7 darab extasy tablettát találtak. A BRFK III. kerületi Rendőrkapitányság kábítószer birtoklása miatt gyanúsítottként hallgatták ki. a férfit és a nőt.
Szerző
Frissítve: 2018.08.12. 10:31

Tűz miatt kellett kiüríteni egy budai házat (videó)

Publikálás dátuma
2018.08.11. 11:03
Illusztráció/BM katasztrófavédelem, Facebook
Egy üzlethelyiség gyulladt ki, a füst miatt 35 embernek kellett elhagynia az otthonát.
A berendezési tárgyak gyulladtak meg egy II. kerületi, földszinti üzlethelyiségben Budapesten, a Retek utcában szombaton reggel – közölte a katasztrófavédelem. A tűzhöz a fővárosi tűzoltókat riasztották, akik két vízsugárral oltották el a lángokat. Nem sérült meg senki, de a füst miatt az első és második emeleti lakásokat ki kellett üríteni. Az átszellőztetés után a 35 lakó visszatérhetett otthonába.  
Szerző
Témák
tűz