Morvai Krisztina;A mi kis falunk;

2018-08-23 10:45:21

Üvöltözött és rendőrt hívott a magyar sorozat forgatásán az EP-kepviselő

Morvai Krisztina hétvégi házat vett Pilisszentlelken, és azóta minden lehetséges fórumon nekiment az RTL Klub ott forgatott sorozatának.

Morvai Krisztina európai parlamenti képviselő tavaly vett egy hétvégi házat a 300 fős, csendes Pilisszentléleken - írja a Blikk.hu. Azóta minden lehetséges fórumon nekiment az RTL Klub ott forgatott sikersorozatának, a Mi kis falunknak.

A sorozatból csak Pajkaszegkéntismert településen a három éve tartó forgatás Morvai szerint korlátozza a mozgásszabadságot és a személyes szabadságot, továbbá az ingatlantulajdonosok tulajdonosi jogait is. Beadványában úgy fogalmazott - mint az a Pesti Srácok oldalon olvasható -, hogy a lakók csak akkor beszélhetnek az utcán, ha ezzel nem zavarják a forgatást, és még egy kiló kenyeret sem tudnak egyszerűen beszerezni a munkálatok miatt. Az ügyben minden illetékesnek levelet küldött, hogy bojkottálja a forgatási engedélyét a sorozatnak.

A mi kis falunk egyik producere a vádakra a comment.blog-on válaszolt. A Pesti Srácokon megjelent szöveg szerinte azt sejteti, hogy a stábnak nincs is engedélye, ami nem igaz.

- fogalmazott. Semmilyen eszközük nincs a lakosok mozgásának vagy személyi szabadságának korlátozására, és bár megkérhetik a lakókat, hogy maradjanak csendben, de ők nem kötelesek eleget tenni a kérésnek. És ugyan valóban okoz kellemetlenségeket a sorozat készítése - például egyszer 300 méterre a megállótól kellett, hogy a helyi busz megálljon. De a pilisszentlelkiek, akik statisztaként pénzért is szerepelhetnek A mi kis falunkban, jóban vannak a stábbal: a megszólaló producer szerint az RTL Klub munkatársai rendszeresen kapnak sütit is. Morvai fellépésére a reakcióját így zárta: