Tuti rejtekhelynek hitte az anyósülést az ékszercsempész (videó)

Publikálás dátuma
2018.08.28. 09:56
A röszkei ellenőrzésen lefoglalt aranyékszerek
Fotó: Facebook / NAV
A férfi szerint nem volt elvámolni valója, a röszkei pénzügyőrök mégis találtak nála másfél millió forintnyi nemesfémet.
Rejtegetett aranykészletet találtak a pénzügyőrök Röszkén, egy határátlépésre készülő bolgár sofőr autójában – a fogásról Facebook-oldalán számolt be a Nemzeti Adó- és Vámhivatal.
A férfi úgy nyilatkozott, hogy nincs nála bejelenteni való áru, a fináncok azonban így is átvizsgálták a járművet, a sofőr pedig perceken belül lebukott: az anyósülés alatt 12 aranyékszert (karkötőt, nyakláncot, medált) dugott el, melyek összértéke meghaladja a másfél millió forintot.
A NAV nyomozói lefoglalták az ékszereket, a férfi ellen pedig költségvetési csalás gyanújával indítottak eljárást.
Szerző

Kamionba csapódott a furgon, tragédia az M0-son

Publikálás dátuma
2018.08.28. 08:36
A kamion tréle teljesen összeroncsolta a furgon orrát
Fotó: MTI
Halálos kimenetelű baleset történt kedd hajnalban az M0-s autóút Megyeri híd felé vezető oldalán, Gyál mellett.
Kamionba rohant egy kisteherautó kedd hajnalban, pár perccel két óra előtt az M0-ás autóút Megyeri híd felé vezető oldalán, a 34-es kilométernél, a balesetben egy ember a helyszínen életét vesztette - közölte az Országos Katasztrófavédelmi Főigazgatóság (OKF) az MTI-vel. A műszaki mentés és a helyszínelés idejére az M0-ás autóút Megyeri híd felé vezető oldalának érintett szakaszát félpályán lezárták; a hatósági vizsgálat reggel nyolc óra előtt ért véget , a forgalom jelenleg a szokott rend szerint halad az útszakaszon.
Szerző

Teherautók ütköztek, lebénult az M1-es Bőnynél

Publikálás dátuma
2018.08.27. 21:53
Képünk illusztráció
Fotó: Shutterstock
Furgonok rohantak egymásba az autópálya Budapest felé vezető oldalán, ketten megsérültek a karambolban.
Két kisteherautó és egy trailer ütközött össze hétfőn este az M1-es sztráda 103. kilométerszelvényében, Bőny mellett, írja honlapján a rendőrség.
Az eddig ismeretlen okból történt karambolban két ember megsérült, őket mentők látják el – az érintett útszakaszt a műszaki mentés és helyszínelés idejére lezárták. A rendőrök a 107-es kilométernél, az M19-es út felé terelik a főváros felé tartó forgalmat, amíg a munkálatok véget érnek.
Szerző