Előfizetés

Kettős karambol, óriási a torlódás az M7-esen

nepszava.hu
Publikálás dátuma
2018.08.31. 17:16
Képünk illusztráció
Fotó: Shutterstock
Két baleset is történt a sztráda főváros felé vezető oldalán, Törökbálint határában, lépésben haladnak az autók.
Egymástól nem messze két-két autó ütközött péntek délután négy óra körül az M7-es autópálya 16-os kilométerszelvényében. A sérüléssel nem járó balesetek a Budapest felé vezető oldalon, Törökbálint határában történtek.
A karambolok miatt óriási dugó alakult ki, a helyszínelés pedig akár órákon át tarthat. A rendőrök mindenkit óvatos vezetésre kérnek az érintett útszakaszon,

Gyanús lett a rendőröknek az ablak nélküli Jaugar

nepszava.hu
Publikálás dátuma
2018.08.31. 15:22
A Szlovákiából ellopott, Botfán megtalált Jaguar FX
Fotó: police.hu
Egyszerűen betörte az ablakot, így fújt meg egy Jaguar FX-et a bocföldei férfi a rendőrség szerint. Legfeljebb két napig élvezhette a lopott luxust.
Eljárás indult egy 31 éves bocföldei lakos ellen, aki a rendőrök gyanúja szerint augusztus 28-30. között ellopott egy Jaguar FX-et Szlovákiában. A hatóság szerint a férfi beütötte a kocsi ablakát, majd beindította és ellopta a járművet.
A gyanúsítottat végül Botfán állították meg járőrök, akik elfogták, és a Zalaegerszegi Rendőrkapitányságra vitték a feltételezett autótolvajt. A férfi őrizetbe került – írja a police.hu.

Csaknem kétszáz embert vert át a netes csaló

nepszava.hu
Publikálás dátuma
2018.08.31. 13:33

Fotó: Shutterstock
A kifizetést követően egyszer sem küldte el a megrendelt terméket.
A Miskolci Járási és Nyomozó Ügyészség vádat emelt egy 28 éves nő ellen, aki 2015. októberétől 2017. áprilisáig internetes hirdetések útján 179 embert tévesztett meg, és csalt ki tőlük pénzt – írja közleményében az ügyészség. A nő több terméket – így különösen mobiltelefonokat, ruházati termékeket, gyermekjátékokat, valamint kölcsönhöz jutási lehetőséget – hirdetett különböző közismert, ilyen céllal létrehozott internetes honlapokon. A hirdetésekre összesen 179 ember jelentkezett, akik a nő által meghatározottak szerint előre átutalták a megrendelt termékek kialkudott – 3000 forinttól 36000 forintig terjedő – vételárát. A nő a kifizetést követően egyszer sem küldte el a megrendelt terméket, és nekik – négy ember kivételével – az átutalt vételárat sem utalta vissza. Az ügyészség a nőt szabálysértési értékhatárt meg nem haladó kárt okozó, üzletszerűen elkövetett csalás vétségével vádolja, és vele szemben végrehajtásában próbaidőre felfüggesztett fogházbüntetés kiszabására, valamint vagyonelkobzásra tett indítványt a Miskolci Járásbíróságnak.