Motorosbaleset van dugó az M0-áson

Publikálás dátuma
2018.09.01. 09:52

Fotó: Kállai Márton
Egy motoros és egy személygépkocsi ütközött össze az M0-ás autóúton, Csepel térségében, reggel 9 óra előtt néhány perccel 2 közölte a rendőrség. A baleset következtében az elsődleges adatok szerint egy személy megsérült. Az érintett útszakaszon körülbelül két kilométeres torlódás alakult ki, a belső sávot a rendőrök lezárták. 
Szerző

Kettős karambol, óriási a torlódás az M7-esen

Publikálás dátuma
2018.08.31. 17:16
Képünk illusztráció
Fotó: Shutterstock
Két baleset is történt a sztráda főváros felé vezető oldalán, Törökbálint határában, lépésben haladnak az autók.
Egymástól nem messze két-két autó ütközött péntek délután négy óra körül az M7-es autópálya 16-os kilométerszelvényében. A sérüléssel nem járó balesetek a Budapest felé vezető oldalon, Törökbálint határában történtek.
A karambolok miatt óriási dugó alakult ki, a helyszínelés pedig akár órákon át tarthat. A rendőrök mindenkit óvatos vezetésre kérnek az érintett útszakaszon,
Szerző

Gyanús lett a rendőröknek az ablak nélküli Jaugar

Publikálás dátuma
2018.08.31. 15:22
A Szlovákiából ellopott, Botfán megtalált Jaguar FX
Fotó: police.hu
Egyszerűen betörte az ablakot, így fújt meg egy Jaguar FX-et a bocföldei férfi a rendőrség szerint. Legfeljebb két napig élvezhette a lopott luxust.
Eljárás indult egy 31 éves bocföldei lakos ellen, aki a rendőrök gyanúja szerint augusztus 28-30. között ellopott egy Jaguar FX-et Szlovákiában. A hatóság szerint a férfi beütötte a kocsi ablakát, majd beindította és ellopta a járművet.
A gyanúsítottat végül Botfán állították meg járőrök, akik elfogták, és a Zalaegerszegi Rendőrkapitányságra vitték a feltételezett autótolvajt. A férfi őrizetbe került – írja a police.hu.
Szerző