Két halott a frontális ütközésben, Zala megyében

Publikálás dátuma
2018.09.01. 15:12

Fotó: Varga György / MTI
Két személygépkocsi frontálisan ütközött szombaton délután Zalalövő és Zalacséb között, két ember meghalt, többen pedig megsérültek - tájékoztatta a Zala Megyei Rendőr-főkapitányság az MTI-t. Egyelőre ismeretlen okból ütközött össze a két személyautó a 7411-es jelű úton. A balesetben két ember - az újraélesztési kísérletek ellenére - a helyszínen meghalt, többen megsérültek. Az utat lezárták, a forgalmat a rendőrök elterelik. A Zala Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság a honlapján arról adott hírt, hogy a két áldozatot a tűzoltók emelték ki a roncsok közül. A helyszínre két mentőhelikoptert is irányítottak.
Szerző
Frissítve: 2018.09.01. 18:41

Egy nap alatt elkapták a rendőrök a vaskúti késelőt

Publikálás dátuma
2018.09.01. 11:18
Illusztráció
Fotó: Shutterstock
Életveszélyt okozó testi sértés bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt vettek őrizetbe szombatra virradó éjjel a Bács-Kiskun megyei nyomozók egy 25 éves vaskúti férfit – közölte honlapján a rendőrség. A gyanúsított csütörtök késő este Vaskúton, a Dózsa György utcában egy szóváltást követően késsel hason szúrt egy 22 éves soltvadkerti férfit, majd elmenekült a helyszínről. A sértett az elsődleges orvosi vélemény alapján életveszélyes sérülést szenvedett. A nyomozók előterjesztést tettek a gyanúsított letartóztatásának indítványozására.
Szerző
Témák
késelés

Kigyulladt a szemét egy pesti társasház udvarán

Publikálás dátuma
2018.09.01. 10:39
Illusztráció / Népszava fotó
Összehordott hulladék égett egy budapesti társasház udvarában, a VII. kerületi Rákóczi úton szombat délelőtt – közölte a katasztrófavédelem. A tűzhöz a fővárosi hivatásos tűzoltókat riasztották, akik egy vízsugárral és kéziszerszámokkal eloltották a lángokat. A tűz lakóépületre nem terjedt át.
Szerző
Témák
tűzeset Budapest