Késsel ment pénzért a trafikba, nem várt fogadtatásban volt része

Publikálás dátuma
2018.09.08. 09:00

Fotó: police.hu
Az 50 éves férfi fején fekete maszkkal, kezében késsel ment be egy győrteleki Nemzeti Dohányboltba péntek este.
A Mátészalkai Rendőrkapitányság rablás kísérlet elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytat nyomozást H. András 50 éves győrteleki lakos ellen - írja honlapján a rendőrség. Az eddigi információk szerint a férfi fején fekete maszkkal, kezében késsel ment be egy győrteleki Nemzeti Dohányboltba péntek este. Rászegezte a kést az üzletben tartózkodó eladóra és közölte, hogy ez egy dohányboltrablás. Igyekezett a pult mögé bejutni, de az eladónak egy felmosónyéllel sikerült távol tartania magától, amíg a szomszéd helyiségben működő presszó pultosa beosont és hátulról lefogta. A támadó próbált a fogásból szabadulni és dulakodás közben a kezében tartott késsel megsebezte az eladó segítségére kelt férfit, aki könnyű sérülést szenvedett. A támadót végül ártalmatlanították és a rendőrség kiérkezéséig a helyszínen visszatartották. A rendőrök H. Andrást a rendőrkapitányságra előállították és gyanúsítotti kihallgatását követően őrizetbe vették.
Szerző

Buszsofőrt ütött meg egy nő Győrben, keresik a rendőrök

Publikálás dátuma
2018.09.08. 08:42
Fotó: Illusztráció
Fotó: Shutterstock
Az ismeretlen, 30 év körüli utas a Honvéd ligetnél szállhatott fel egy babakocsival a járműre.
A győri rendőrök a lakosság segítségét kérik annak a nőnek a felkutatásában, aki még szerda délután Győrben, a Budai úton található buszmegállóban szóváltásba keveredett a 14-es busz vezetőjével, majd ököllel megütötte a sofőrt – írja a police.hu. A buszvezető könnyű sérülést szenvedett. A bűncselekmény feltételezett elkövetője egy 30 év körüli, 160-165 centiméter magas, fekete hajú, teltebb alkatú nő. Valószínűleg Győrben, a Honvéd ligetnél szállhatott fel egy babakocsival, a második ajtónál, egy másik nő társaságában. A rendőrség közfeladatot ellátó személy elleni erőszak gyanúja miatt indított nyomozást ismeretlen elkövetővel szemben. Kérik, hogy aki a bűncselekménnyel kapcsolatban információval rendelkezik, jelentkezzen.
Szerző
Témák
Győr buszsofőr

Busz ütközött kamionnal és kisbusszal, többen megsérültek (képek)

Publikálás dátuma
2018.09.07. 17:09

Fotó: Donka Ferenc / MTI
Egy sérültet a tűzoltók szabadítottak ki a járművéből az M5-ösön történt baleset után. Áll a forgalom Szeged felé. Egy órával korábban egy motoros is súlyos balesetet szenvedett, alig néhány kilométerrel arrébb.
Összeütközött egy kamion, egy autóbusz és egy mikrobusz az M5-ös autópálya Szeged felé vezető oldalán, Csengele közelében - tájékoztat a rendőrség és a katasztrófavédelem. Az első hírek szerint a délután 4 körül történt balesetnek négy sérültje van.
A kamionból feszítővágóval kellett kiszabadítani egy sérültet. A Szeged felé vezető oldalon állt az M5-ös sztráda forgalma - a helyszínelés este 8-kor ért véget.
Korábban csupán néhány kilométerrel arrébb egy motoros szenvedett balesetet az autópályán. Ő járművével a szalagkorlátnak ütközött, elesett és az elsődleges adatok szerint súlyos sérülést szenvedett. Éppen feloldották itt - a 131-es kilométernél - a korlátozást, mikor a következő baleset történt, a 135-ös kilométernél.
Szerző
Témák
baleset M5-ös
Frissítve: 2018.09.07. 20:45