Előfizetés

Felborult egy körhinta Téten, öt gyerek megsérült

nepszava.hu
Publikálás dátuma
2018.09.08. 18:52
Képünk illusztráció
Fotó: Shutterstock
A baleset körülményeit vizsgálja a rendőrség.
Gyerekekkel együtt borult fel egy körhinta szombat délelőtt Téten, a focipályánál tartott rendezvényen – tudta meg egyik olvasójától a kisalfold.hu. Tóth Gabriella, a megyei rendőr-főkapitányság szóvivője megerősítette a portál értesüléseit, és elmondta: szombaton fél 12 körül érkezett a bejelentés a rendőrségre arról, hogy egy téti rendezvényen felborult egy körhinta. A balesetben 5 gyermek könnyebben megsérült, közülük kettőt vittek be a mentők a kórházba további vizsgálatokra, de a portál úgy tudja, szerencsére az ő sérüléseik sem súlyosak. A rendőrség vizsgálja a baleset körülményeit.

Buszmegállóban várakozó nőt gázolt halálra egy autó Szigetszentmiklóson

nepszava.hu
Publikálás dátuma
2018.09.08. 18:34

Fotó: ihádák Zoltán / MTI
A jármű – eddig tisztázatlan körülmények között – letért az útról. A baleset körülményeit vizsgálják.
Lehajtott az útról és elsodort egy buszmegállóban álló nőt egy autó Szigetszentmiklóson, a Sellő utca és a Csepeli út kereszteződésében – írja a police.hu. A nő a helyszínen életét vesztette, a baleset körülményeit a rendőrök vizsgálják.

Felborult egy autószállító tréler, teljes útzár az M1-esen

nepszava.hu
Publikálás dátuma
2018.09.08. 17:51
A kép illusztráció
Fotó: Shutterstock
A mentők egy embert vizsgálnak. A baleset Bicske térségében történt, hatalmas a torlódás.
Az oldalára borult egy járműveket szállító tréler az M1-es autópálya Budapest felé vezető oldalán, a 36-os kilométerszelvénynél Bicske térségében – írja a police.hu. A tréler teljes szélességében elfoglalja a forgalmi sávokat. A rendőrök a baleset helyszínelésének idejére az autópálya forgalmát a 35-ös kilométerszelvénynél az 1-es számú főútra terelik, az Útinform szerint mindkét irányba hatalmas a torlódás. A Fejér Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság azt írja, a mentők egy embert vizsgálnak.