Előfizetés

Italt akartak lopni a tetőn át érkező betörők, de végül vittek mindent

nepszava.hu
Publikálás dátuma
2018.09.10. 12:14

A cserepeket megbontva rámoltak ki egy dorogi hétvégi házat - alkoholért, ételért és szerszámokért lett bűnöző a két férfiból.
A sértett szeptember 4-én tett feljelentést a Dorogi Rendőrkapitányságon, mivel a tokodi hétvégi házába betörtek és onnan szerszámokat, háztartási cikkeket, élelmiszert és alkoholt loptak több százezer forint értékben - számol be honlapján a rendőrség.
A rendőrök három nap múlva elfogtak és előállítottak két gyanúsítottat, akik beismerték a tettüket. Elmondták, hogy a házba a tetőn keresztül, annak cserepeit megbontva jutottak be. Eredeti szándékuk szerint csak italt szereztek volna, de végül mást is magukkal vittek.
A lopott tárgyak nagy része előkerült.

Frontális karambol - Meghalt egy autós Csatárnál

nepszava.hu
Publikálás dátuma
2018.09.10. 11:08

Újra járható a 74-es főút. Véget ért a baleset helyszínelése és a műszaki mentés Csatár közelében.
halálos kimenetelű közúti közlekedési baleset történt 2018. szeptember 10-én 8 óra 25 perckor a 74-es számú főút 38-as kilométerszelvényénél -közölte a rendőrség.   A jelenleg rendelkezésre álló információk szerint a Baki tető felé haladt mindkét személyautó, amikor a Daewoo Kalost vezető férfi balra akart kanyarodni egy földes útra a járművével, azonban egy Opel Insignia sofőrje már megkezdte egy kocsisor előzését és összeütköztek. A baleset következtében a Daewoo 44 éves vezetője olyan súlyos sérülést szenvedett, hogy a helyszínen életét vesztette. A rendőrök befejezték a helyszíni szemlét és a műszaki mentés is véget ért. A forgalomkorlátozás megszűnt az érintett útszakaszon. A baleset körülményeit a Zala Megyei Rendőr-főkapitányság Közlekedésrendészeti Osztálya vizsgálja. 

Betonhídnak hajtott egy motoros, nem élte túl

nepszava.hu
Publikálás dátuma
2018.09.10. 09:57

Halálos baleset történt vasárnap éjjel a 61-es főúton.
Tolnanémediben vasárnap éjjel egy segédmotorral közlekedő helyi lakos elveszítette uralmát járműve felett, letért az útról, és egy betonhídnak csapódott - tájékoztat a rendőrség.
A 38 éves férfi olyan súlyos sérüléseket szenvedett, hogy a helyszínen életét vesztette.
A hétvégén Tolna megye útjain ezen kívül még három személyi sérüléses és hat anyagi káros baleset történt.