Hármas karambol történt az M3-ason, torlódás lehet Gödöllőnél

Publikálás dátuma
2018.09.13. 07:51
A kép illusztráció
Fotó: Shutterstock
Az egyik autós megsérült, őt a mentők ápolják. A Budapest felé vezető oldalon, a 25-ös kilométernél a belső sávot lezárták.
Három személygépkocsi karambolozott az M3-as autópályán, Gödöllő közelében, a 25-ös kilométernél - tájékoztat a katasztrófavédelem. A balesetben egy ember megsérült, őt a mentők ápolják.
A roncsok a belső sávot foglalják el. A helyszínen a gödöllői hivatásos tűzoltók végzik a műszaki mentési munkálatokat, amelynek idején torlódásra lehet számítani.
Szerző
Témák
baleset M3-as

Felborult egy autó, meghalt a sofőr Kiskunlacházánál (képek)

Publikálás dátuma
2018.09.13. 07:34

Fotó: Mihádák Zoltán / MTI
Halálos baleset történt csütörtök hajnalban az 5204-es úton.
Tisztázatlan körülmények között az útról letérve felborult egy személyautó csütörtök hajnalban, röviddel 4 óra előtt, Kiskunlacháza külterületén - tájékoztat honlapján a rendőrség.
A gépkocsit vezető férfi olyan súlyos sérüléseket szenvedett, hogy a helyszínen életét vesztette.
Szerző
Frissítve: 2018.09.13. 09:19

Megszökött egy fogoly Budapesten

Publikálás dátuma
2018.09.12. 22:10
Ezt a férfit keresi a BRFK
Fotó: police.hu
A szökésben lévő férfi korábban a szegedi Flamingó-ügy koronatanúja lehetett. Most bűnügyi őrizetből tűnt el, a rendőrség fényképes körözést adott ki ellene.
Fogolyszökés miatt indult eljárás Sheiffeld Maximilián ellen: a 34 éves férfi szeptember 12- én hagyta el bűnügyi felügyeletét, és a VI. kerületből „ismeretlen helyre távozott” a BRFK megfogalmazása szerint.  Sheffield Maximilián szemüveges, körülbelül 177 centiméter magas, erős testalkatú, rövid hajú, szakállas férfi.  
A rendőrség kéri, hogy aki a fényképen látható személyt felismeri, tud hollétéről, az akár névtelensége megőrzése mellett hívja az ingyenesen hívható 06-80-555-111 „Telefontanú” zöldszámát, a 107 vagy 112 központi segélyhívó számok valamelyikét.
A szökött fogoly információink szerint azonos lehet azzal a személlyel, aki 2013-ban Csenki Krisztián néven a Szegedi Flamingó-ügy koronatanújaként szólalt fel: ez volt az az eset, amikor 256 millió forintból húztak fel egy interaktív tájékoztató felülettel ellátott szegedi játszóteret, amire az EU is 185 millió forintos pályázati támogatást adott, ám a forrás jó része eltűnt. Az ügyről a Szeged.hu is tudósított.
Az ügyben- amiben az OLAF is vizsgálódott – Fidesz-közeli vállalkozók is érintettek a szegedi portál újabb cikke szerint. A helyi portál arról is ír, hogy Flamingó-ügyben hamarosan elsőfokú ítélet születhet.
Szerző