Meghalt egy motoros az Erzsébet hídon (képek)

Publikálás dátuma
2018.09.13 11:03

Fotó: MTI/ Mihádák Zoltán
Autó és motor ütközött csütörtök reggel. A baleset körülményeit vizsgálja a rendőrség, a hídon Pest felé csak egy sáv járható.
Egy autó és egy motoros ütközött össze csütörtök reggel 7 óra 55 perckor Budapest V. kerületében, az Erzsébet hídon - tájékoztat honlapján a rendőrség. A balesetben következtében a motoros olyan súlyos sérüléseket szenvedett, hogy a helyszínen életet vesztette.
A helyszíni szemle és a műszaki mentés idejére a Budáról, Pest felé haladó forgalom egy forgalmi sávon halad, a belvárosban komoly torlódásra lehet számítani.

Hárommilliót csalt ki egy idős férfitől a budapesti nő, elfogták a rendőrök

Publikálás dátuma
2019.04.20 10:26

Fotó: police.hu
A 24 éves S. Jennifer telefonon kért pénzt különféle indokokkal a sértettől.
A XV. kerületi rendőrök elfogtak egy 24 éves nőt, aki több mint hárommillió forintot csalt ki egy idős férfitől – írja a police.hu. A rendőrség tájékoztatása szerint a budapesti S. Jennifer 2018 decemberében megismerkedett egy idős férfival, majd több hónapon keresztül rendszeresen hívta telefonon, és különféle indokokkal pénzt kért tőle. A nő a személyes találkozók során a rendelkezésre álló adatok szerint több mint hárommillió forintot vett át a férfitől. A nőt szerda délelőttre egy újabb találkozót beszélt meg a férfival, hogy a sértett a XIV. kerületben, a Bosnyák téren adjon át neki 40 ezer forintot. A rendőrök az átadás után elfogták a nőt és lefoglalták a nála lévő pénzt. A nyomozók S. Jennifer lakásán mobiltelefonokat, SIM-kártyákat, valamint zálogjegyeket találtak és foglaltak le. Miután előállították a nőt, csalás bűntett miatt gyanúsítottként hallgatták ki. 

Kocsmai verekedés közben halt meg egy férfi Veszprémben

Publikálás dátuma
2019.04.20 09:37
Bűnügyi helyszínelő fotózza a veszprémi szórakozóhely bejáratát
Fotó: police.hu
A részletek még tisztázatlanok, a jelek szerint egy esés okozta az áldozat halálát.
Szóváltás vezetett halálos kimenetelű kocsmai verekedéshez Veszprémben: a police.hu szerint egy 47 éves és egy 31 éves férfi kapott össze péntek este a város egyik szórakozóhelyén. A haragosok dulakodni kezdtek – a fiatalabb pedig, rendőrségi szóhasználattal élve „bántalmazta a sértettet”, aki elesett és életét vesztette.
Támadóját elfogták, kihallgatták és őrizetbe vették. A fiatal férfi ellen halált okozó testi sértés miatt indult eljárás -  ez arra utal, hogy nem akarta megölni vitapartnerét, a tragédiában a szerencsétlen esés is közrejátszhatott.