Meghalt egy motoros az Erzsébet hídon (képek)

Publikálás dátuma
2018.09.13 11:03

Fotó: MTI/ Mihádák Zoltán
Autó és motor ütközött csütörtök reggel. A baleset körülményeit vizsgálja a rendőrség, a hídon Pest felé csak egy sáv járható.
Egy autó és egy motoros ütközött össze csütörtök reggel 7 óra 55 perckor Budapest V. kerületében, az Erzsébet hídon - tájékoztat honlapján a rendőrség. A balesetben következtében a motoros olyan súlyos sérüléseket szenvedett, hogy a helyszínen életet vesztette.
A helyszíni szemle és a műszaki mentés idejére a Budáról, Pest felé haladó forgalom egy forgalmi sávon halad, a belvárosban komoly torlódásra lehet számítani.
2018.09.13 11:03

Kamion zavarta meg a családi vacsorát Albertirsán (képekkel)

Publikálás dátuma
2018.11.15 22:03
Az albertirsai baleset helyszíne
Fotó: MTI/ Mihádák Zoltán
A két idős lakó éppen eszegetett, amikor az ásványvizet szállító kamion nekicsapódott házuk falának. Az ütközés miatt eltört egy gázcsonk, evakuálták az utca lakóit.
Háznak csapódott egy kamion Albertirsán, a Somogyi Béla utcában. Rakománya az úttestre borult. Szemtanúk szerint a nyerges vontató előzőleg egy parkoló autónak is nekiütközött – írja honlapján a Pest megyei katasztrófavédelem.
Az utcában élők alkalmi melegedőhelyen várhatják meg, amíg lezárul a műszaki mentés.
2018.11.15 22:03

Meghalt egy darukezelő egy székesfehérvári üzemben

Publikálás dátuma
2018.11.15 20:16
Képünk illusztráció
Fotó: Shutterstock/
Az áldozat szerdán éjjel az üzemcsarnokban dolgozott , amikor a tragikus baleset történt.
Munkahelyi balesetben elhunyt a Hydro székesfehérvári üzemének egyik dolgozója - tájékoztatta a Hydro Extrusion Hungary Kft. csütörtökön az MTI-t.
Közleményük szerint elhunyt darukezelőként dolgozott, amikor szerda éjfél körül „az üzemcsarnokon belüli anyagmozgatással összefüggésben” baleset történt. A mentők, a rendőrség és az illetékes hatóság azonnal a helyszínre érkezett, a Hydro vezetősége pedig leállította a termelést. A baleset teljes hatósági kivizsgálása mellett a Hydro belső vizsgálata is elkezdődött - tették hozzá.
2018.11.15 20:16