Torlódás az M1-esen: kamionok ütköztek Bicskénél

Publikálás dátuma
2018.09.14 11:28
Illusztráció
Fotó: / Shutterstock
A baleset a főváros felé vezető oldalon, a 39-es kilométerszelvénynél történt.
Az elsődleges adatok alapján eddig tisztázatlan okból két járműszerelvény ütközött - olvasható a rendőrség honlapján. Az egyik kamion gumiabroncsokat szállított, melyek a pályatesten szétszóródtak és a külső valamint a belső forgalmi sávot is elfoglalják. A forgalom rendőri irányítás mellet a leállósávon haladhat.
katasztrófavédelem tájékoztatása szerint a balesetnél senki nem sérült meg.
2018.09.14 11:28

Körözött részeg férfi csórta el egy pizzafutár kocsiját

Publikálás dátuma
2018.09.24 14:29
Az autót a kerítés, a körözött férfit gödöllői járókelők állították meg
Fotó: police.hu/
A hat ügy miatt is keresett gyanúsított beugrott a futár járó motorú autójába, és már indult is. Gödöllőig jutott, ahol egy betonkerítés állította meg.
Jármű önkényes elvétele miatt is felelhet a 29 éves hatvani férfi, akit egyébként a rendőrség már hat elfogatóparancs – közöttük lopás és zaklatás miatti körözés – alapján is keresett. A gyanúsított szombat délután, Isaszegen szúrta ki a kínálkozó alkalmat: észrevette, hogy egy pizzafutár kiszáll járó motorral hagyott autójába, és azonnal beugrott a járműbe.
A férfi Gödöllőig jutott a zsákmányolt autóval, ahol az egyik utcában betonkerítésnek hajtott: innen gyalog próbált elmenekülni, de járókelők helyben tartották a rendőrök érkezéséig. Ha ez nem lenne elég, a Mad Maxet játszó gyanúsítottról azt is feltételezik, hogy részeg vagy bódult állapotban volt vezetés közben.
2018.09.24 14:29

Felgyújtottak egy férfit a Jászai Mari téren, nem élte túl a támadást

Publikálás dátuma
2018.09.24 12:53
Fotó: Tóth Gergő
Fotó: /
A budapesti rendőrök elfogták azt a férfit és három társát, akik a Jászai Mari téren olyan súlyosan bántalmaztak egy férfit, hogy belehalt a sérüléseibe.
A rendőrség közlése szerint négy férfi szeptember 22-én este a Jászai Mari téren található parkos területen egy 49 éves férfit bántalmazott, majd egy öngyújtóval meggyújtották a ruháját. A bűncselekményt több szemtanú is látta, ők értesítették a rendőröket, akik a sértetthez mentőt hívtak. A rendőrök rövid időn belül a Jászai Mari téri aluljáróban elfogták a budapesti elkövetőket. Az áldozat a támadás során elszenvedett sérüléseibe belehalt. A Budapesti Rendőr-főkapitányság Nyomozó Főosztályának munkatársai a 20 éves M. Dénest és a 45 éves K. Gábort bűnsegédként elkövetett súlyos testi sértés bűntett kísérlet miatt hallgatták ki gyanúsítottként. A 29 éves N. Károlyt őrizetbe vétele mellett különös kegyetlenséggel elkövetett súlyos testi sértés bűntett kísérlet miatt, míg negyedik társukat, a 42 éves K. Jánost szintén őrizetbe vétele mellett halált okozó testi sértés bűntett miatt hallgatták ki gyanúsítottként. A nyomozók előterjesztést tettek a két férfi letartóztatásának indítványozására.
2018.09.24 12:53