Halálos baleset történt Létavértes közelében

Publikálás dátuma
2018.09.15. 15:20
Illusztráció
Fotó: Shutterstock
Egy autó az árokba hajtott a 4807-es úton. Egy utas olyan súlyos sérüléseket szenvedett, hogy a helyszínen életét vesztette.
A rendőrség közleménye szerint szombaton kora délután egy férfi az általa vezetett autóval, eddig tisztázatlan okból a bal oldali árokba hajtott Létavértes és Újléta között. Egy, a gépkocsiban utazó 56 éves nő a balesetben olyan súlyos sérüléseket szenvedett, hogy a helyszínen életét vesztette.
Szerző

Autóbusz és kamion ütközött, sokan megsérültek

Publikálás dátuma
2018.09.14. 19:49
A kép illusztráció
Fotó: Népszava
Az ütközéstől a kamion fel is borult, teljes a lezárás a derecskei baleset helyszínén.
Péntek este 18 óra 45 perc körül Derecskén egy autóbusz és egy kamion ütközött össze - tájékoztat a rendőrség. A tehergépkocsi a baleset következtében felborult.
Az első hírek szerint a balesetben hét személy könnyű sérülést szenvedett.

A helyszínelés és műszaki mentés idejére Derecske, Köztársaság út balesettel érintett szakaszát a rendőrök teljes szélességében lezárták, a forgalmat Hosszúpályi, illetve Konyár felé terelik.
Szerző
Témák
baleset Derecske

Szatírpánik Budakeszin

Publikálás dátuma
2018.09.14. 15:52
Illusztráció
Fotó: Thinkstock
Az elmúlt napokban Budakeszin az iskolák környékén szeméremsértő jellegű, zaklató magatartást tanúsító férfi okozott riadalmat.
A rendőrség és az iskolák a szükséges intézkedéseket megteszik. Addig is arra kérik a szülőket, hogy a jelenségre és a megelőzés lehetőségeire hívják fel a gyermekek figyelmét. A nyomozás érdekében az önkormányzat nem adhat részletesebb tájékoztatást, de minden lehetséges eszközzel segíti a helyzet mielőbbi megoldását. A közterület-felügyelők a jelen ügyre való tekintettel, személyes jelenlétükkel is erősítik a közbiztonságot. Kérik, hogy akit hasonló jellegű sérelem ért, vagy ér, azonnal tegyen rendőrségi feljelentést a 112-es központi hívószámon - adta hírül Budakeszi egyik hivatalos Facebook-oldala.
A Népszava megkeresésére a rendőrség az ügyben azt közölte: ilyen esettel összefüggésben feljelentés a Budaörsi Rendőrkapitányságra ez idáig nem érkezett. Ettől függetlenül a kapitányság munkatársai, miután egyéb formában értesültek az állítólagos esetekről, adatgyűjtést végeznek a körülmények feltárása és a történtek pontos tisztázása érdekében. Az esetlegesen érintett helyszíneket a budakeszi rendőrök visszatérően ellenőrzik.
Szerző
Témák
szatír Budakeszi