M. Richárd: Elképzelhető, hogy „minimálisan túlléptem” az 50-et

Publikálás dátuma
2018.09.20. 19:31
Forrás: police.hu.
A férfi azt állítja, azért nem kereste meg a gyászoló családokat, mert fenékbe rúghatják.
Megszólalt a Fókusz műsorában M. Richárd, a két halálos áldozattal járó Dózsa György úti baleset egyik gyanúsítottja. A férfit közúti baleset gondatlan okozásával gyanúsítják, mivel egy bérelt Mercedest vezetve tavaly májusban egy Citroënnel karambolozott Dózsa György úton. Az ütközésben ketten haltak meg – egy buszmegállóban álló férfi és a Citroën utasa – a másik autó sofőrje pedig szintén gyanúsítottnak számít az eljárásban.   M. Richárd a baleset után többször is azt nyilatkozta, hogy megkeresi az elhunytak hozzátartozóit, de ez eddig nem történt meg. A Fókuszban nyilatkozott a fiatalon elhunyt fiú édesapja, aki azt mondta: „semmi önkontrollt nem lát az ember benne, hogy ő ezt megbánta volna”. A férfi a Fókusznak telefonon azt mondta, a rendőrség miatt nem jutott el a gyászoló családokhoz. Szavai szerint a baleset után, ügyvéden keresztül beadott egy dokumentumot azzal kapcsolatban, hogy szeretné felvenni velük a kapcsolatot, hogy anyagilag segítsen nekik. „A hatóságok még mindig nem szóltak vissza ezzel kapcsolatban”, az ügy most kerül majd lezárásra – tette hozzá. Azt mondta: mivel 13 hónapja házi őrizetben van, ha valakit magától felkeresett volna, fennállt volna a veszélye annak, hogy a tanúk befolyásolása miatt „fenékbe rúgják”. A riport elején azt is idézik, ahogy M. Richárd azt állítja, elképzelhető, hogy minimálisan átlépte az 50 km/órás sebességet. Elsődleges szakértői vélemények szerint viszont 135 km/órás sebességgel is hajthatott.
Szerző
Témák
M. Richárd
Frissítve: 2018.09.20. 19:36

Halálra gázoltak egy nőt Egernél

Publikálás dátuma
2018.09.20. 17:25

Fotó: police.hu
A baleset a 25-ös úton történt, a rendőrök már feloldották a félpályás útlezárást.
Gyalogost ütött el egy autó a 25-ös főút 22-es kilométerében, Eger és Szarvaskő között. A baleset következtében a gyalogos nő a helyszínen életét vesztette – írja a police.hu. A helyszínelés és műszaki mentés már befejeződött, a rendőrök feloldották a félpályás útlezárást. Az érintett útszakaszon ismét zavartalan a forgalom.
Szerző
Témák
baleset gázolás
Frissítve: 2018.09.20. 21:59

Meghalt egy nő, miután leesett egy traktor pótkocsijáról

Publikálás dátuma
2018.09.20. 13:59
Illusztráció
Fotó: Getty Images
Halálos baleset történt Somogyban.
Csütörtök délelőtt 10 óra 30 perc körül Csököly külterületén, egy gazdasági úton közlekedő traktor pótkocsijáról - eddig tisztázatlan körülmények között - leesett egy 53 éves nő, tájékoztat a rendőrség.
A nő a baleset következtében olyan súlyos sérüléseket szenvedett, hogy életét vesztette,
A történteket a Kaposvári Rendőrkapitányság Közlekedésrendészeti Osztálya vizsgálja.
Szerző