Balesetek miatt áll a dugóban Budapest környéke

Publikálás dátuma
2018.09.27. 08:28
Képünk illusztráció
Fotó: Shutterstock
Az M7-es, az M6-os sztrádán és az M0-ás körgyűrűn is baleset történt csütörtök reggel. Az m6-ost teljesen lezárták, de máshol is nagy a torlódás.
Eddig tisztázatlan körülmények között három autó ütközött össze csütörtökön 6 óra 51 perckor Törökbálint térségében, az M7-es autópálya Budapest felé vezető oldalán – közölte a rendőrség. Az elsődleges információk alapján a balesetben egy ember megsérült, érintett útszakaszon torlódásra kell számítani. Egy kisteherautó és egy személygépkocsi karambolozott az M6-os autópálya Pécs felé vezető oldalán, a 27-es kilométernél, Érd térségében – írja a katasztrófavédelem oldala. A kisteherautó rakománya, valamint a törmelék az úttesten szétszóródott, ezért a sztrádát mindkét irányban lezárták. A balesethez az érdi hivatásos tűzoltókat riasztották, akik megkezdték a műszaki mentést.  Két kamion az M0-s autóút M5-ös autópálya felé vezető oldalán, a 10-es kilométernél, Diósd közelében. A műszaki mentést végző érdi tűzoltók megkezdték az egyik kamion beszorult sofőrjének kiszabadítását feszítővágó segítségével. Az érintett útszakaszon félpályán halad a forgalom.
Szerző

Elengedték a társuk megölésével gyanúsított hajléktalanokat

Publikálás dátuma
2018.09.26. 20:41
Illusztráció
Fotó: Shutterstock
Csak a halál okának megállapítása után foglal állást az ügyészség.
Elengedték a budapesti hajléktalanokat, akik a rendőrök gyanúja szerint halálra verték társukat hétvégén a Jászai Mari téren – hangzott el az RTL Klub híradójában. A csatornának nyilatkozó hajléktalanok azt mondták, ismerik a négyfős társaságot, akik – úgy tudják – azzal védekeztek, hogy a férfi a bántalmazáskor már halott volt. A híradó információi szerint több járókelő is szemtanúja volt annak, hogy késő éjjel a négy hajléktalan rátámadt a társára. A feltételezett támadók ezután nem menekültek el a helyszínről, az alig pár méterre lévő aluljáróban fogták el őket. A négy férfiből kettőt a rendőrség le is tartóztatott volna, azonban az ügyészség szerint nem tisztázottak a körülmények, így kedden elengedték őket. Bagoly Bettina, a Fővárosi Főügyészség szóvivője a híradónak azt mondta: megállapították, hogy „a tényállás egyelőre olyan mértékben felderítetlen, hogy a kényszerintézkedés feltételei nem állnak fenn”. A nyomozás során mindenekelőtt a halál okának megállapítása szükséges, ezt követően lehet állást foglalni az egyes gyanúsítottak büntetőjogi felelősségéről – tette hozzá.
Szerző
Frissítve: 2018.09.26. 20:47

Mikrobusz és autó karambolozott, egy ember meghalt Dunaharasztinál

Publikálás dátuma
2018.09.26. 20:13

Fotó: Mihádák Zoltán / MTI
A rendőrök teljes útlezárás mellett kezdték meg a helyszínelést.
Összeütközött egy mikrobusz és egy autó az 51-es számú főúton. A baleset következtében egy személy olyan súlyos sérüléseket szenvedett, hogy a helyszínen életét vesztette, ketten pedig megsérültek – írja a police.hu. A rendőrök teljes útlezárás mellett kezdték meg a helyszínelést. Az arra közlekedőket Dunaharaszti belterületén terelik.
Szerző
Frissítve: 2018.09.26. 21:59