Vaslapáttal és autópumpával támadtak egy kiskunmajsai férfira

Publikálás dátuma
2018.10.02 14:57

Fotó: police.hu
A gyanúsítottat öt órán belül elfogták a rendőrök.
A police.hu oldalon megjelent tájékoztatás szerint vasárnap éjszaka, 23 óra 30 perckor zajt hallott kiskunmajsai albérletének udvarában egy ott lakó 54 éves férfi. Amikor kiment az udvarra, egy ismeretlen elkövető vaslapáttal ütlegelni kezdte, majd fojtogatta és pénzt követelt tőle. A férfi kiszabadult a támadó szorításából, és bemenekült a házba. Ekkor az ismeretlen betörte a bejárati ajtó ablakát, utánament, ott egy autópumpával tovább bántalmazta, és továbbra is pénzt követelve kutatást végzett, majd anélkül, hogy bármit is eltulajdonított volna, elmenekült a helyszínről.   A rendőrök öt órán belül elfogták a bűncselekmény elkövetésével gyanúsítható 40 éves kiskunmajsai férfit, aki kihallgatásán beismerő vallomást tett. A férfit a kiskunhalasi nyomozók őrizetbe vették, és előterjesztést tettek letartóztatásának indítványozására.​
Frissítve: 2018.10.02 14:57

Leugrott egy ember az Allee bevásárlóközpont emeletéről

Publikálás dátuma
2019.03.24 19:26
Illusztráció
Fotó: Vajda József
Az újbudai pláza annyit közölt, hogy az egyik vendég a korláton átmászva leugrott az emeletről. A rendőrség kizárta az idegenkezűséget, az érintettet pedig kórházba szállították.
Egy ember leugrott az emeletről a budapesti XI. kerületi Allee bevásárlóközpontban. Az Index éppen ott tartózkodó olvasója egy fotót is készített a helyszínről, amelyen látszik a vérfolt is, amely a zuhanás után keletkezett. A rendőrség és a mentők is a helyszínre siettek.

Az üggyel kapcsolatban a portál megkereste az Allee-t is, amely azt a tájékoztatást adta, hogy az egyik vendég a korláton átmászva leugrott az emeletről. A rendőrség pedig annyit mondott, hogy idegenkezűségre utaló nyom nincs, és az érintetett kórházba szállították.

Szörnyethalt egy 34 éves motoros Heves megyében

Publikálás dátuma
2019.03.24 17:44

Fotó: police.hu
Az áldozat egy személyautóval ütközött Bátor és Bükkszék között. A gépkocsiban két ember utazott, őket a mentők látták el.
Meghalt egy motoros, aki összeütközött egy gépkocsival a Heves megyei Bátor és Bükkszék között vasárnap délután - tájékoztatta a katasztrófavédelem az MTI-t. A rendőrség honlapja szerint a baleset következtében a 34 éves motoros olyan súlyos sérüléseket szenvedett, hogy a helyszínen életét vesztette. Az autóban két ember utazott, őket a mentők ellátták. 

A baleset körülményeit az Egri Rendőrkapitányság vizsgálja. 
Frissítve: 2019.03.24 22:02