Nadal is takarít az áradás után Mallorcán (videó)

Publikálás dátuma
2018.10.11 13:42
Facebook / I love tennis
Fotó: Facebook / I love tennis/
Rafael Nadal megnyitotta akadémiáját a mallorcai áradás miatt bajbajutottak előtt, de a takarításból is aktívan kiveszi a részét.
A világelső spanyol teniszező segít a szülőföldje, Mallorca szigetén pusztító sáráradás utáni kárelhárításban, sőt akadémiáját is megnyitotta az otthonukat elvesztett emberek előtt - írta az I love tennis a Facebook-oldalán.
Az özönvízszerű felhőszakadás, amelyben kilencen meghaltak, és többeket eltűntként tartanak nyilván a sziget keleti részét, elsősorban a fővárostól 60 kilométerre lévő Sant Llorenc des Cardassar települést érintette. Rafael Nadal a szomszédban, Manacorban él.
2018.10.11 13:42

Fényes nappal tépte ki egy nő kezéből a táskát egy vaddisznó (videó)

Publikálás dátuma
2019.02.09 13:24
Illusztráció
Fotó: Shutterstock/
A nehezen hihető esetről felvétel is készült a romániai, a magyar határtól 80 kilométerre fekvő, Szilágysomlyó utcáján.
Jókora riadalmat keltett a járókelők között az a felbőszült vaddisznó, amely a romániai Szilágysomlyó utcáira tévedt, majd neki is rontott az embereknek - számol be róla a Blikk. A néhány napja történt esetről videó is készült, amelyen látszik, hogy a piros kabátos nő rossz felé próbál menekülni az állat elől, és bár megkísérel bejutni egy épületbe, a vaddisznó nekirohan (a hírek szerint meg is harapta) és kitépi a kezéből a táskáját:
Az állat később állítólag egy férfinak is nekitámadt, majd eltűnt a közeli erdőben.
2019.02.09 13:24

Fegyverrel rabolt embert, most börtönbe küldi az ügyészség a valóságshow-sztárt

Publikálás dátuma
2019.01.30 11:04

Fotó: VV Aurelio hivatalos Facebook oldala/
Felfüggesztett börtönbüntetése alatt került emberrablási ügybe a Való Világ egykori nyertese.
Börtönbe kerülhet VV Aurelio egy korábbi ügye miatt - írja a Blikk.hu. A Való Világ 6. kiadását megnyerő Caversaccio Aurelio Onoratoval és két társával szemben letöltendő börtönt kért az ügyészség a lap értesülései szerint.
A gyanú szerint Aurelio és több barátja még tavaly ősszel felfegyverkezve az autójukba kényszerítettek egy férfit egy vidéki kocsma előtt.
Az elrabolt férfi állítólag pár órával korábban meglopta Aureliót. Az esetnek több szemtanúja is volt, a rendőrség mindenkit kikérdezett, valamint a kamerafelvételeket is bekérték a helyszínről. Bár a feltételezett elkövetők szabadlábon védekezhettek, úgy tűnik, nem ússzák meg a történteket. A vád emberrablás.
Az ügy az Aurelioval szemben korábban kiszabott börtönbüntetés felfüggesztésének próbaideje alatt történt.
2015 őszén 57 gramm kokaint találtak nála egy közúti ellenőrzés során, amiért egy év két hónapnyi börtönbüntetést kapott, amelyet két évre felfüggesztettek. Az ügyészség ennek utólagos végrehajtását is kérte. A vádlottak bűnösségékről a Kecskeméti Törvényszék dönt majd.
2019.01.30 11:04