Daruskocsi gázolt halálra egy biciklist Sárospatakon

Publikálás dátuma
2018.10.11. 10:45
Biciklis baleset helyszíne. képünk illusztráció
Fotó: police.hu
A teherautó továbbhajtott, a kerékpáros a helyszínen életét vesztette.
Halálos kimenetelű baleset miatt helyszíneltek a rendőrök Sárospatakon, az Esze Tamás utcában: egy teherautó gázolt el egy bicikliző nőt, aki az úttesten belehalt sérüléseibe. 
A rendőrök egy piros, emelődarus, pótkocsit vontató teherautót kerestek a baleset kapcsán, amit rövid időn belül meg is találtak – vagyis, a jármű sofőrje továbbhajtott a helyszínről.
Az még nem tisztázott, hogy a sofőr észrevette-e egyáltalán a tragikus kimenetelű ütközést. Az eset körülményeit a Sárospataki Rendőrkapitányság vizsgálja tovább.
Szerző

Ki kellett üríteni egy érdi iskolát

Publikálás dátuma
2018.10.11. 10:29
Illusztráció
Fotó: Népszava
Közel háromszáz ember hagyta el az épületet.
Egy sérült gázvezetékből szivárgott a gáz Érden, a Túr utcában. A tűzoltók a katasztrófavédelmi műveleti szolgálat irányítása mellett elvégezték a műszaki mentést, jelenleg biztosítják a helyszínt az egységek – közölte az Országos Katasztrófavédelmi Főigazgatóság (OKF). Egy iskolából közel háromszáz embert kísértek biztonságos helyre. A gázszolgáltató szakemberei már megszüntették a gézszivárgást.
Szerző
Frissítve: 2018.10.11. 10:49

Kapualjban szúrtak le egy férfit Budapesten

Publikálás dátuma
2018.10.11. 09:35
A kép illusztráció
Fotó: Shutterstock
Régi haragosok futottak össze egy Jósikai utcai társasház előtt, egyikük késelt is a fellobbanó vita közben.
Életveszélyes szúrt sérüléssel szállítottak kórházba egy férfit szerdán délután az erzsébetvárosi Jósika utcából: a riasztott rendőrök dolgát megkönnyítette, hogy a feltételezett támadót a helyszínen tartotta az áldozat egyik hozzátartozója.
A rendőrség szerint elkövető és a sértett egy társasház kapujában futott össze, és korábbi nézeteltérésük miatt ismét veszekedni kezdtek: a konfliktus ezúttal annyira elfajult, hogy a 27 éves, bőcsi gyanúsított kést kapott elő, és megdöfte vitapartnerét. 
A gyanúsítottat elfogták, és életveszélyt okozó testi sértés gyanújával hallgatták ki; a fiatal férfi jelenleg őrizetben van, de a rendőrség kérésére hamarosan letartóztatásba is kerülhet. 
Szerző