Daruskocsi gázolt halálra egy biciklist Sárospatakon

Publikálás dátuma
2018.10.11 10:45
Biciklis baleset helyszíne. képünk illusztráció
Fotó: police.hu/
A teherautó továbbhajtott, a kerékpáros a helyszínen életét vesztette.
Halálos kimenetelű baleset miatt helyszíneltek a rendőrök Sárospatakon, az Esze Tamás utcában: egy teherautó gázolt el egy bicikliző nőt, aki az úttesten belehalt sérüléseibe. 
A rendőrök egy piros, emelődarus, pótkocsit vontató teherautót kerestek a baleset kapcsán, amit rövid időn belül meg is találtak – vagyis, a jármű sofőrje továbbhajtott a helyszínről.
Az még nem tisztázott, hogy a sofőr észrevette-e egyáltalán a tragikus kimenetelű ütközést. Az eset körülményeit a Sárospataki Rendőrkapitányság vizsgálja tovább.
2018.10.11 10:45

Késsel támadt a taxisra

Publikálás dátuma
2018.10.23 08:29

Fotó: police.hu/
A sofőr előre kérte a viteldíjat, nem kellett volna.
Az Egri Rendőrkapitányság eljárást indított egy 21 éves férfi ellen, aki - a jelenlegi adatok alapján - vasárnap este taxit hívott egerbaktai otthonához, majd azzal egy másik településre akart menni - írja a rendőrség honlapján.    A taxisofőr a nagy távolság miatt előre kérte a viteldíjat, így a férfi menet közben megpróbált egy bankautomatánál pénzt magához venni, azonban nem sikerült. Ezt követően visszaült a járműbe, és egy késsel életveszélyesen megfenyegette a sofőrt, aki ki tudott szállni annak ellenére, hogy támadója megpróbálta visszatartani. B. László elhajtott a járművel, melyet Egerbakta belterületén végül hátrahagyott és gyalog elmenekült. Elfogását követően ellene - őrizetbe vétele mellett - zsarolás bűntett elkövetésének gyanúja miatt indult eljárás. A nyomozó hatóság egyben előterjesztést tett letartóztatásának indítványozására.
2018.10.23 08:29

Lakástűzben halt meg egy nő Bényén

Publikálás dátuma
2018.10.22 20:16
Illusztráció
Fotó: Népszava/
Meghalt egy nő Bényén, amikor egy háromszintes családi ház egyik helyiségében tűz ütött ki hétfőn - közölte a Pest Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság az MTI-vel. A házban hárman tartózkodtak, ketten kijutottak, egy nő viszont a helyiségben rekedt és a helyszínen meghalt. A monori hivatásos tűzoltók eloltották a lángokat. Az igazgatóság vizsgálja a tűz keletkezésének okát. 
2018.10.22 20:16