Kitört a parkolóból, árokba borult, aztán elbújt az erdőben

Publikálás dátuma
2018.10.12 17:00
Egy a veszprémi "dodzsemezés" közben megrongált autók közül
Fotó: police.hu/
A veszprémi férfi három autót is megrongált ámokfutása közben. A jelek szerint részeg volt, de józanul sem vezethetett volna.
Amit ért, megrongált autójával az a 39 éves veszprémi férfi, akit pár órás ámokfutás után fogtak el a rendőrök: nem tudni, mi vitte rá, de az ittas gyanúsított csütörtök délután kitört a háza melletti zárt parkolóból, eközben nekiment két ott álló kocsinak, a kerítésnek és a sorompónak is.
Ezután a 830-as számú úton haladt s Házgyári út felé, de ismeretlen okról letért az úttestről, és a jobb oldali árokba borult autójával. Ezután sem állt le: kiugrott a járműből, és elrejtőzött a vasútállomáshoz közeli erdőben.
A rendőrök is itt találtak rá, és gyanítható részegsége miatt bevitték mintavételre a veszprémi kapitányságra. Jogosítványát is elvették volna, de azt már májusban bevonta a Tapolcai Rendőrkapitányság. Az autót dodzsemként használó férfival szemben végül ittas vezetés miatt indult eljárás. 
2018.10.12 17:00

Gépfegyveres álkommandósok vittek el milliókat Törökbálinton (videó)

Publikálás dátuma
2018.12.14 12:51
illusztráció
Fotó: Shutterstock/
Maszkos, gépfegyveres ismeretlenek állítottak meg egy kamiont, majd több millió forintot vettek el a sofőrtől. A rendőrség keresi a tetteseket.
A Pest megyei nyomozók az állampolgárok segítségét kérik egy csoportosan, fegyveresen elkövetett rablással összefüggésben – írja a police.hu. A nyomozás adatai szerint az elkövetők még június 11-én délután, egy Törökbálinton lévő telephelyen hivatalos eljárást színlelve megállítottak egy járműszerelvényt, majd annak vezetőjét több millió forint értékű készpénz átadására kényszerítették. A bűncselekményt elkövető három személyről egy felvétel is rendelkezésre áll:
A rendőrség kéri, hogy aki felismeri a felvételen látható személyeket vagy a bűncselekménnyel kapcsolatban információval rendelkezik, jelentkezzen.
2018.12.14 12:51
Frissítve: 2018.12.14 14:10

Gázolt a vonat Kelenföld és Budaörs között

Publikálás dátuma
2018.12.14 12:14
Illusztráció
Fotó: Shutterstock/
A helyszínelés már befejeződött, a menetrendszerű közlekedés kora délutánra állhat helyre.
Elgázolt egy embert a Bécsbe tartó Hortobágy Intercity egy fény- és félsorompóval biztosított útátjáróban pénteken, röviddel 9 óra után – közölte a Mávinform. A közlemény szerint a sorompó jól működött, a vonaton utazók közül nem sérült meg senki. A hatósági helyszínelés idejére a két állomás között mindkét vágányt lezárták.   A helyszínelés már befejeződött, így újra korlátozás nélkül járhatnak a vonatok mindkét vágányon. Várhatóan kora délutánra állhat helyre a menetrendszerű közlekedés.
2018.12.14 12:14
Frissítve: 2018.12.14 12:14