Kitört a parkolóból, árokba borult, aztán elbújt az erdőben

Publikálás dátuma
2018.10.12 17:00
Egy a veszprémi "dodzsemezés" közben megrongált autók közül
Fotó: police.hu/
A veszprémi férfi három autót is megrongált ámokfutása közben. A jelek szerint részeg volt, de józanul sem vezethetett volna.
Amit ért, megrongált autójával az a 39 éves veszprémi férfi, akit pár órás ámokfutás után fogtak el a rendőrök: nem tudni, mi vitte rá, de az ittas gyanúsított csütörtök délután kitört a háza melletti zárt parkolóból, eközben nekiment két ott álló kocsinak, a kerítésnek és a sorompónak is.
Ezután a 830-as számú úton haladt s Házgyári út felé, de ismeretlen okról letért az úttestről, és a jobb oldali árokba borult autójával. Ezután sem állt le: kiugrott a járműből, és elrejtőzött a vasútállomáshoz közeli erdőben.
A rendőrök is itt találtak rá, és gyanítható részegsége miatt bevitték mintavételre a veszprémi kapitányságra. Jogosítványát is elvették volna, de azt már májusban bevonta a Tapolcai Rendőrkapitányság. Az autót dodzsemként használó férfival szemben végül ittas vezetés miatt indult eljárás. 
2018.10.12 17:00

Lakástűzben halt meg egy nő Bényén

Publikálás dátuma
2018.10.22 20:16
Illusztráció
Fotó: Népszava/
Meghalt egy nő Bényén, amikor egy háromszintes családi ház egyik helyiségében tűz ütött ki hétfőn - közölte a Pest Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság az MTI-vel. A házban hárman tartózkodtak, ketten kijutottak, egy nő viszont a helyiségben rekedt és a helyszínen meghalt. A monori hivatásos tűzoltók eloltották a lángokat. Az igazgatóság vizsgálja a tűz keletkezésének okát. 
2018.10.22 20:16

Saját fiát ölte meg egy idős férfi Abdán

Publikálás dátuma
2018.10.22 16:13
Illusztráció: Shutterstock
Fotó: /
Egy 76 éves férfi leszúrta fiát a Győr-Moson-Sopron megyei Abdán - tájékoztatta a megyei rendőr-főkapitányság hétfőn az MTI-t. Az 51 éves áldozat vasárnap este vitatkozott össze az édesapjával, a vita dulakodásba torkollott és az apa késsel hastájékon szúrta a fiát, aki hétfő hajnalban a kórházban meghalt.  Az elkövetőt előállították a rendőrök és őrizetbe vették emberölés miatt.
2018.10.22 16:13