Ablakon zuhant ki a Jahn Ferenc kórház egyik betege

Publikálás dátuma
2018.10.14. 19:54
A Jahn Ferenc kórház folyosója FOTÓ: Molnár Ádám
Fotó: Molnár Ádám / Népszava
A 60 év körüli férfi egy emeleti teraszra esett, nem élte túl a becsapódást.
Szombaton kizuhant egy beteg a Jahn Ferenc Kórház épületéből – tudta meg a 24.hu. A hatvanas éveiben járó férfi a kórház első emeleti teraszára esett, és nem élte túl a zuhanást. A portál információi szerint a férfi szombaton került be a dél-pesti kórházba.
Érdeklődésükre az ORFK sajtóosztálya megerősítette, hogy egy beteg életét vesztette az intézményben. A rendőrség szerint az eset kapcsán nem találtak idegenkezűségre utaló nyomot, ezért a közigazgatási eljárásban vizsgálják a történteket. 
Szerző

Kényszerleszállást hajtott végre a Wizzair egyik repülője Budapesten

Publikálás dátuma
2018.10.14. 16:33
Shutterstock illusztráció
Az okokról a légitársaság egyelőre nem beszél.
Rómába indult, de Budapesten kényszerült landolni a Wizzair gépe. A légitársaság későbbre ígér tájékoztatást. A Budapest Airport szóvivője, Hardy Mihály szerint műszaki okok miatt kényszerült földre a repülő.
Szerző

Kétszer is ütközött az autó: tragédia Tiszaföldváron

Publikálás dátuma
2018.10.14. 15:53
Képünk illusztráció
Fotó: Shutterstock
A személyautó utasát kórházba szállították, de már nem lehetett rajta segíteni.
Halálos kimenetelű baleset történ vasárnap hajnali négykor Tiszaföldvár külterületén: egy autó eddig tisztázatlan körülmények között lesodródott a 4633-as útról, aztán egy telefonvezetéket tartó faoszlopnak és egy fatörzsnek is nekicsapódott.
A karambolban az autó utasa olyan súlyosan megsérült , hogy hiába szállították kórházba, ellátása ellenére életét vesztette. A baleset körülményeit és előzményeit a Kunszentmártoni Rendőrkapitányság vizsgálja ki, írja a police.hu.
Szerző