Mentőhelikopter érkezett a frontális balesethez Zalaszabaron

Publikálás dátuma
2018.10.21. 10:03
Illusztráció
Fotó: Népszava
Két gépkocsi ütközött össze Zalaszabaron, a Kossuth utcában. Az ütközés erejétől az egyik autó az árokba borult. Hárman megsérültek.
Frontálisan ütközött össze két gépkocsi Zalaszabaron, a Kossuth utcában. Az ütközés erejétől az egyik autó az árokba borult - írja honlapján a Katasztrófavédelem. A balesetben egy ember súlyos, ketten pedig könnyű sérülést szenvedtek, a helyszínre mentőhelikopter is érkezett. A zalakarosi hivatásos tűzoltók áramtalanították a karambolos kocsikat, amelyek miatt teljes útlezárás van az érintett útszakaszon.
Szerző

Lakástűzben halt meg két ember Kaposváron

Publikálás dátuma
2018.10.21. 08:17
Shutterstock illusztráció
Két ember meghalt lakástűzben Kaposváron, a Csokonai Vitéz Mihály utca egyik társasházában - tájékoztatott vasárnap reggel az Országos Katasztrófavédelmi Főigazgatóság.
Az égő lakás erkélyéről a kaposvári tűzoltók egy embert le tudtak hozni, de két másikon már nem lehetett segíteni, ők a helyszínen életüket vesztették. A tüzet - amely más lakásra nem terjedt át - eloltották.
Szerző

Két autó ütközött Zuglóban, négyen megsérültek

Publikálás dátuma
2018.10.20. 14:23
A kép illusztráció
Fotó: Népszava
A baleset a Mogyoródi úton történt.
Összeütközött két autó a főváros XIV. kerületében, a Mogyoródi úton – írja a police.hu. A balesetben négyen könnyebben megsérültek. A rendőrök a helyszínelést és a műszaki mentést már befejezték, így a forgalom ismét zavartalanul haladhat.
Szerző
Témák
Budapest baleset
Frissítve: 2018.10.20. 17:42