Kisbusszal ütközött teherautó, egy ember meghalt Mórnál

Publikálás dátuma
2018.11.02. 21:53
Illusztráció
Fotó: Shutterstock
Több sérültje is van a balesetnek. Teljes a lezárás a 81-es főúton.
Halálos baleset történt péntek este 20 óra 20 perc körül a 81-es számú főúton, Mór külterületén - tájékoztat honlapján a rendőrség. Egy tehergépjármű és egy kisbusz ütközött össze.
Egy férfi a helyszínen életét vesztette, több ember megsérült.

Négyen a kisbuszba szorultak, őket a tűzoltóknak kellett kiszabadítania a katasztrófavédelem tájékoztatása szerint.
A helyszíni szemle és műszaki mentés idején a főút érintett szakaszát teljes szélességében lezárták a rendőrök. Kerülni a 8216-os úton Bakonycsernyén keresztül a 8227-es úton Aka érintésével lehet.
Szerző

Ketten meghaltak az M6-oson, teljes a lezárás

Publikálás dátuma
2018.11.02. 20:01

Fotó: police.hu
Az áldozatok mellett kettő sérültje is van a balesetnek. Az autósok Paks felé kerülhetik el a teljes szélességében lezárt szakaszt.
Egymásba rohant két személyautó az M6-os autópálya Budapest felé vezető oldalán, Paks közelében péntek este a 113. kilométernél - derül ki a rendőrség és a katasztrófavédelem tájékoztatásából. Egy nő és egy férfi vesztette életét a balesetben.
Az egyik gépkocsi a tetejére borult, egy embert a műszaki mentést végző tűzoltók szabadítottak ki belőle. Megmenteni azonban már nem lehetett, egy másik utassal együtt belehalt a sérüléseibe.

Az első hírek szerint két sérültje is van a balesetnek.
A helyszínelés és a műszaki mentés idejére a balesettel érintett szakaszon teljes útlezárás van érvényben. A közlekedők Paks felé kerülhetnek.
Szerző
Frissítve: 2018.11.02. 21:47

Hátba lőtte társát egy német vadász Mezőörsön

Publikálás dátuma
2018.11.02. 14:51

Fotó: police.hu
A sörétes puskából nem szándékosan leadott lövés egy másik vadász hátát érte. A sérült túlélte a vadászbalesetet, kórházba került.
Vadászbaleset történt péntek kora délután Mezőörs külterületén - írja a police.hu. Az elsődleges információk szerint egy német vadász sörétes fegyverével véletlenül hátba lőtte vadásztársát.
Az 58 éves férfi túlélte a lövést, a mentők kórházba szállították.

Az ügy körülményeinek tisztázása érdekében a Győri Rendőrkapitányság nyomozói a helyszíni szemlét és az adatgyűjtést megkezdték.
Szerző
Témák
vadászbaleset