Olasz férfi késelt a kecskeméti szórakozóhelynél

Publikálás dátuma
2018.11.04. 20:10

Fotó: Kállai Márton
A sértett életveszélyesen megsérült, a nyomozók őrizetbe vették a gyanúsítottat.
Mi is beszámoltunk arról, hogy vasárnap hajnalban megszúrtak egy férfit az egyik kecskeméti szórakozóhely előtt. A police.hu most azt írja, a kiskunfélegyházi rendőrök két órán belül, egy ingatlanban elfogták a gyanúsítottat. A rendelkezésre álló adatok szerint a szórakozóhelyen több ember között konfliktus alakult ki, és a biztonsági őrök kivezettek az utcára egy férfit. Ezt követően több vendég, köztük egy 33 éves férfi is az utcára ment, ahol – eddig tisztázatlan körülmények között – nekitámadt a már utcán lévő személy, és dulakodás alakult ki közöttük. A férfi egy késsel megvágta a 33 éves sértett nyakát, valamint több további sérülést is ejtett rajta. Ezt követően beszállt az autójába és elhajtott a helyszínről. A sértett az előzetes orvosi szakvélemény alapján életveszélyesen megsérült. A rendőrök két órán belül elfogták a gyanúsítottat, egy 48 éves olasz állampolgárt. A nyomozók életveszélyt okozó testi sértés gyanúja miatt őrizetbe vették, és előterjesztést tettek letartóztatásának indítványozására.
Szerző
Frissítve: 2018.11.04. 20:45

Egy ember meghalt, hárman megsérültek egy karambolban Ceglédnél

Publikálás dátuma
2018.11.04. 18:48

Fotó: Donka Ferenc / MTI
A baleset a 4-es főút 67-es kilométerénél történt, nagy a torlódás.
Összeütközött két autó vasárnap este a 4-es főúton Cegléd közelében, a balesetben egy ember a helyszínen életét vesztette – írja a police.hu. A helyszíni szemle és a műszaki mentés idejére a rendőrök a főutat teljes szélességében lezárták. A forgalmat a ceglédi körforgalomnál, illetve a Külső Kátai útnál a 40-es főútra terelik. Csámpai Attila, a Pest Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság szóvivője az MTI-nek elmondta: a balesetben egy nő halt meg, a vele egy autóban utazók közül egy férfi és egy gyermek súlyosan, a másik járműben egy férfi könnyebben sérült meg. A baleset a főút 67-es kilométerénél történt, az egyik autó szalagkorlátnak ütközött. A tűzoltók feszítővágóval nyitották ki az egyik gépkocsi ajtaját, jelenleg a műszaki mentést végzik. Az érintett szakaszon nagy a torlódás.
Szerző
Témák
Cegléd baleset
Frissítve: 2018.11.04. 21:06

Késsel és baseballütővel ment étterembe, majd a vendégeket fenyegette egy kistarcsai férfi

Publikálás dátuma
2018.11.04. 17:47

Fotó: police.hu
A rendőrök elfogták és kihallgatták a 27 éves gyanúsítottat.
Garázdaság elkövetésének megalapozott gyanúja miatt indult eljárás egy kistarcsai férfi ellen. A nyomozás adatai szerint a 27 éves gyanúsított pénteken, 22 óra körül egy szóváltást követően megfenyegette egy kistarcsai étterem dolgozóit és vendégeit, majd egy baseballütővel többször megütötte az étterem falát és az egyik ajtóra szerelt rácsot. Később egy zsebkést vett elő, amivel a levegőben hadonászva tovább fenyegette az étteremben tartózkodókat. A férfit a kiérkező rendőrök a helyszínen elfogták, majd előállítását követően gyanúsítottként hallgatták ki. 
Forrás: police.hu
Szerző