Előfizetés

Újraélesztettek egy nőt Újbudán

nepszava.hu
Publikálás dátuma
2018.11.06. 08:22

Fotó: Kállai Márton
Egy szálló portása jelezte a rendőröknek, hogy az egyik lakó rosszul lett.
Hétfőn, az esti órákban értesítette a körzeti megbízottakat egy XI. kerületi szálló portása arról, hogy az egyik ott lakó nő rosszul van. A rendőrök ellenőrizték a nő életfunkcióit. Mivel a légzése és a keringése leállt, egyikük megkezdte a szívmasszázst – írja a police.hu. A helyszínre érkező mentők átvették a rendőröktől az asszony újraélesztését, majd stabilizálását követően kórházba vitték.

Két ember meghalt egy karambolban az M3-ason

nepszava.hu
Publikálás dátuma
2018.11.06. 08:08

Fotó: Mihádák Zoltán / MTI
A baleset a sztráda Budapest felé vezető oldalán történt.
Összeütközött egy fém alkatrészeket szállító kamion és egy gépkocsi kedd reggel az M3-as autópálya Budapest felé vezető oldalán, a 32-es kilométernél – írja honlapján az Országos Katasztrófavédelmi Főigazgatóság (OKF). A balesetben két ember olyan súlyos sérüléseket szenvedett, hogy a helyszínen életét vesztette. A police.hu szerint az autó egy műszaki hiba miatt állt meg, ekkor ütközött egy teherautó a járműnek.   A helyszíni szemle és a műszaki mentés 14 óra 20 perckor befejeződött, így a forgalomkorlátozást feloldották. 

Vaddisznót gázoltak, a sofőrhöz is mentőt kellett hívni

nepszava.hu
Publikálás dátuma
2018.11.05. 18:41
Illusztráció
Fotó: Shutterstock
Az autó vezetője árokba hajtott az ütközés után, mentőt kellett hívni hozzá.
Vaddisznót gázolt egy személyautó hétfő késő délután Hajdú-Bihar megyében, a Balmazújváros és Nagyhegyes közötti úton - tájékoztat a katasztrófavédelem.
Az ütközés után a gépkocsi az út menti árokban kötött ki.

A balesethez riasztott balmazújvárosi tűzoltók áramtalanították a járművet és megkezdték a műszaki mentést. Az autó vezetője megsérült, ezért őt a mentők ellátják.