Három autó karambolozott a Ferihegyi reptérre vezető úton

Publikálás dátuma
2018.11.07. 16:48
Illusztráció
Fotó: Shutterstock
Egy ember könnyebben megsérült, a baleset miatt forgalmi korlátozás van érvényben.
Összeütközött három autó a XIX. kerületben, a Ferihegyi repülőtérre vezető út fővárosból kifelé vezető oldalán, a Vak Bottyán utca melletti szakaszon – írja honlapján az Országos Katasztrófavédelmi Főigazgatóság (OKF). A balesetben egy ember könnyebben megsérült, a mentők ápolják. A tűzoltók áramtalanították a járműveket. A baleset miatt forgalmi korlátozás van érvényben, mely a tömegközlekedést is érinti.
Szerző

Diplomatának hazudta magát egy ittas sofőr, akinél 17 milliónyi csempészett cigaretta volt

Publikálás dátuma
2018.11.07. 15:14
Képünk illusztráció
Fotó: Németh András Péter / Népszava
Először azt vették észre a rendőrök, hogy "bizonytalanul" vezeti autóját. Aztán kiderült, rengeteg hamis okirat és csempészett cigaretta van nála.
Hétfőn állították meg a rendőrök az M3-as autópályán közlekedő férfit, mert - mint a police.hu írja - "bizonytalanul haladt". A járművezető az igazoltatás állította, hogy ő egy diplomata, majd átadott egy lengyel magánútlevelet és egy diplomáciai mentességet igazoló okiratot, amiről egyből kiderült: hamisítvány.
A rendőrök az intézkedés során megállapították, hogy a férfi diplomáciai mentességgel nem rendelkezik, ellenben részeg. Sőt:
az általa vezetett jármű átvizsgálása során annak utas- és csomagteréből nagy mennyiségű, közel 17 millió forint értékű csempészett cigaretta, valamint további hamisított okiratok és forgalmi engedély került elő.

Az 54 éves ukrán állampolgárral szemben járművezetés ittas állapotban vétsége és közokirat-hamisítás bűntettének megalapozott gyanúja miatt indítottak büntetőeljárást. A rendőrök a külföldi férfit és a gépkocsiban szállított jövedéki terméket költségvetési csalás bűntettének gyanúja miatt átadták a további eljárás lefolytatására illetékes Nemzeti Adó- és Vámhivatal munkatársainak.
Szerző

Csoki és nápolyi borította el Újhartyán egyik útját

Publikálás dátuma
2018.11.07. 15:06
Képünk illusztráció
Fotó: Shutterstock
Négyszáz méteren szóródott szét az édesség, miután a rakományt szállító kamion egy teherautóval ütközött.
Csokoládéburkolatot kapott a Újhartyán határában a 405-ös számú út 14-es kilométerszakasza, ahol édességet szállító kamion karambolozott egy másik teherjárművel. A balesetben egy ember megsérült, a kiboruló csoki és nápolyi rakomány pedig több száz méteren borította el az úttestet - derül ki a police.hu cikkéből.
A rendőrök az érintett útsávot teljes szélességében lezárták, a forgalmat a 4606-os számú útra terelik. A 405-ös úton torlódásra lehet számítani, az arra közlekedőknek így jobb óvatosan és körültekintően vezetniük – illetve majszolniuk.
Szerző